ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τρεις θεραπείες της τελευταίας στιγμής για να βγείτε στην παραλία!

Ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας για να βγείτε στην παραλία γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Ενέσιμη μέθοδος που βοηθά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού οιδήματος, το οποίο ευθύνεται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ως αποτέλεσμα θα δείτε λεία και ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας στα σημεία που συνήθως εμφανίζεται το πρόβλημα.

Θα χρειαστείτε, κατά μέσο όρο, περίπου 6 συνεδρίες προτού αποχαιρετήσετε αυτόν το δύσκολο εχθρό από τα πόδια και τους γλουτούς σας. Ανάμεσα σε κάθε συνεδρία, πρέπει να μεσολαβεί μία περίπου εβδομάδα. Επομένως, απαιτείται ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα. Πραγματοποιείται μέχρι και μέσα Ιουλίου.

Μετά την θεραπεία και για 2-3 μέρες  μπορεί να έχετε λίγες μελανιές στα σημεία που έγιναν οι ενέσεις. Συνίσταται να αποφύγετε το solarium και τυχόν αποτρίχωση με laser, 7 μέρες πριν και 7 μέρες μετά τη θεραπεία.

Μεσοθεραπεία σύσφιξης

Και αυτή είναι ενέσιμη μέθοδος, που στοχεύει αποκλειστικά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε σημεία όπως οι γλουτοί, τα μπράτσα ή οι μηροί. Το δέρμα τονώνεται άμεσα και το σώμα φαίνεται πιο λεπτό, χάρη στη σύσφιξη που επιτυγχάνεται.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και οι συνεδρίες που απαιτούνται καθορίζονται κατόπιν αξιολόγησης του προβλήματος. Αν η χαλάρωση είναι ήπια, τότε έχετε περιθώρια χρόνου, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμη και τέλη Ιουνίου ή γενικά λίγο πριν τις διακοπές σας.

Τυχόν μελανιές στην περιοχή της θεραπείας καταπολεμώνται με επάλειψη ειδικής κρέμας τοπικά στην περιοχή ή ομοιοπαθητικά σκευάσματα. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι, με την προϋπόθεση ότι θα αποφεύγετε να κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο – κάτι που ούτως ή άλλως πρέπει να αποφεύγετε.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Αν το πρόβλημά σας είναι το τοπικό πάχος, η λιποδιάλυση είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μία ενέσιμη μέθοδος που χρησιμοποιεί συστατικά που  προάγουν τη μείωση του μεγέθους και του αριθμού των λιποκυττάρων. Έτσι, καταπολεμά το τοπικό πάχος και παράλληλα προσφέρει ένα λείο και απαλό δέρμα. Εφαρμόζεται σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα και γενικά σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται τοπικό πάχος.

Αν ξεκινήσετε τώρα, μέχρι τα μέσα του Ιουλίου τα τοπικά παχάκια που σας ενοχλούν θα έχουν βελτιωθεί αισθητά. Η θεραπεία γίνεται κάθε 10 μέρες και διαρκεί 1 με 1,5 μήνα. Στο σύνολο οι συνεδρίες δεν ξεπερνούν τις 6.

Αμέσως μετά από τη θεραπεία, καλό είναι να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία και τα laser κάθε είδους στην περιοχή που αντιμετωπίστηκε με την ενέσιμη μεσοθεραπεία.