ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Tyra Banks: Η πλαστική που έχει παραδεχθεί και η body positive στάση της (pics + vid)

Μια γυναίκα χωρίς κόμπλεξ, που μεγαλώνει όμορφα, και μεταφέρει μηνύματα κατά του ρατσισμού.

Η 45χρονη είναι στο τεύχος του τεύχους του Sports Illustrated για τρίτη φορά και αυτό είναι εκπληκτικό!

“Το αφιερώνω σε όλους όσοι έχουν ακούσει ότι δεν είναι αρκετά καλοί λόγω του σώματός τους, της ηλικίας τους ή οτιδήποτε άλλο”, έγραψε στο Twitter.

“Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν δυνατόν να είμαι 45 ετών και στο εξώφυλλο αυτού του περιοδικού και πάλι”, λέει σε ένα σύντομο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του περιοδικού.

Όπως βλέπουμε το σώμα της είναι φυσικό, με κάποιες ατέλειες, αλλά με πολύ εντυπωσιακές καμπύλες.

Ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία πλαστική επέμβαση, στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πέρυσι, με τίτλο “Perfect It Boring”. Αποκάλυψε ότι είχε κάνει ρινοπλαστική στην αρχή της καριέρας της.

“Είχα οστά στη μύτη μου που μεγάλωναν και μου προκαλούσαν φαγούρα”. “Μπορούσα να αναπνεύσω καλά, αλλά αποφάσισα να κάνω αισθητική χειρουργική επέμβαση. Το παραδέχομαι! Έχω ψεύτικα μαλλιά, έφτιαξα και τη μύτη μου. Αισθάνομαι ότι έχω την ευθύνη να πω την αλήθεια. “

Η ίδια είναι υπέρ της φυσικής ομορφιάς, αλλά είναι αντίθετη στο ρατσισμό που υφίστανται οι γυναίκες με πλαστικές. “Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή: είτε είστε υπέρ του φυσικού είτε υπέρ των πλαστικών. Μπορείτε να είστε και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Θέλετε ψεύτικα μαλλιά; Πρόστιμο. Θέλετε ημιμόνιμα φρύδια; Πρόστιμο. Εμείς ως γυναίκες πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε ».

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret έχει παραδεχτεί ότι κατηγορείται για πλαστικές σε όλη τη σταδιοδρομία της.

“Μια φήμη ήταν ότι είχα εμφυτεύματα στήθους και δεν κατηγορώ όποιον το πίστευε. Στο εξώφυλλο των περιοδικών αυτών, ήμουν πολύ νέα, ήμουν 23, 24, 25 και το στήθος μου ήταν εκεί -μπαμ! Και μάλλον φαινόταν ψεύτικο”.

“Παραδέχομαι ότι φαινόταν ψεύτικο, αλλά δεν ήταν”, είπε.

Δείτε πώς άλλαξε μέσα στα χρόνια: