ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ξυρίστε τα πόδια με αυτό τον τρόπο και δείτε τη διαφορά

Η αλήθεια είναι πως το ξυραφάκι για τις τρίχες των ποδιών είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση, που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Επιπλέον, αν το χρησιμοποιήσετε σωστά και ακολουθήσετε 5 βασικά βήματα, θα αποκτήσετε τα πιο απαλά πόδια που είχατε ποτέ.

Μην ξυρίζετε τα πόδια αμέσως μόλις μπαίνετε στο ντους ή στη μπανιέρα.

Μπορεί να κερδίζετε χρόνο, αλλά σίγουρα, θα δειτε και πολλούς ερεθισμούς στα πιο ευαίσθητα σημεία μετά το ξύρισμα. Καλό είναι να έχετε τα πόδια σου στο νερό για περίπου ένα τέταρτο πριν πιάσετε το ξυραφάκι στα χέρια σας. Αυτό θα τα μαλακώσει, θα ανοίξει τους πόρους και θα τα ξυρίσετε σωστά.

Απλώστε τον αφρό ξυρίσματος με πινέλο του μπαρμπέρη

Δοκιμάστε και θα καταλάβετε τη διαφορά! Αν απλώσετε τον αφρό ξυρίσματος με το παραδοσιακό πινέλο θα δείτε πως οι τρίχες μουσκεύουν καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται μασάζ στα σημεία του δέρματος που πρόκειται να ξυρίσετε. Το ξύρισμα γίνεται βαθύτερο και το δέρμα μένει πιο απαλό από ποτέ.

Ξυρίστε τα πόδια το βράδυ

Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τον χρόνο να ηρεμήσουν τα πόδια από τους ερεθισμούς και το πρωί θα είναι πιο λεία από ποτέ.

Χρησιμοποιείστε αφρό ξυρίσματος

Όσο κι αν βιάζεστε, καλό είναι να αποφεύγετε το στεγνό ξύρισμα, καθώς θα προκαλέσετε περισσότερους ερεθισμούς. Χρειάζεστε σίγουρα ένα ενυδατικό προϊόν για να γλιστρούν εύκολα οι λεπίδες πάνω στο δέρμα. Το conditioner μαλλιών μπορεί να αντικαταστήσει τον αφρό ξυρίσματος.

Κάντε συχνά απολέπιση

Η σωστή απολέπιση ανοίγει τους πόρους της επιδερμίδας κι έτσι στη συνέχεια, είναι πιο εύκολο να ξυρίσετε τα πόδια χωρίς να εμφανιστούν ερεθισμοί.

Αντικαταστήστε συχνά το ξυραφάκι

Για να αποφεύγετε ερεθισμούς, μολύνσεις κ.ο.κ., καλό είναι να αντικαθιστάτε τακτικά το ξυραφάκι που χρησιμοποιείτε. Εννοείται πως ανήκει αποκλειστικά σε σας και δεν το μοιράζεστε με κανέναν άλλο.