ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πώς πρέπει να είναι η ιδανική μύτη

Νομίζετε πως η μύτη σας δεν είναι όμορφη; Δείτε τα χαρακτηριστικά που …αγγίζουν την τελειότητα!

Το σωστό αισθητικό αποτέλεσμα πρέπει να ακολουθεί κανόνες ώστε να προκύπτει μια μύτη που πάντα θα ταιριάζει στο πρόσωπο, έτσι ώστε κανείς στο περίγυρο του χειρουργημένου να μην αντιληφθεί με τη πρώτη ματιά τη διαφορά αλλά να αναρωτιέται τι αλλαγή συνέβη και ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους, ομόρφυνε.

Στο ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα, στο προφίλ της, η μύτη πρέπει να έχει μια ράχη ευθεία στο ίδιο ύψος ή λίγο χαμηλότερα από τη κορυφή.

Η αρχή της από το μέτωπο να είναι ευκρινής και όχι συνέχεια του, και η γωνία της στυλίδας με το άνω χείλος περίπου 110ο μοίρες.

Στην ανφάς εικόνα η ράχη πρέπει να είναι στενότερη από τη κορυφή και η βάση της στενότερη από τη βάση των ρουθουνιών.

Αν υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά η μύτη θα ταιριάζει πάντα στο πρόσωπο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ηλεκτρονικής προσομοίωσης πράγμα που είναι απατηλό και πολλές φορές παραπλανητικό και βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποδώσει το συνολικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Στη σωστή ρινοπλαστική το αισθητικό αποτέλεσμα αφορά και τις γύρω αισθητικές ενότητες.

Τα μάτια και τα ζυγωματικά φαίνονται μεγαλύτερα συγκριτικά με τη στενότερη βάση της ράχης της μύτης, και το άνω χείλος του στόματος ευκρινέστερο σε μια «σηκωμένη» κορυφή της.

Όταν κάποιος μιλάει ή γελάει η κορυφή της μύτης δεν κατεβαίνει όπως συχνά συμβαίνει όταν το άνω χείλος είναι «δεμένο» στη στυλίδα. Το ίδιο ισχύει και όταν φαίνονται έντονα τα ούλα των δοντιών κατά την ομιλία και το γέλιο.

Δεν προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα, αλλά τα βελτιώνει αν υπήρχαν.
Προβλήματα αναπνοής θα πρέπει να διαγιγνώσκονται προεγχειρητικά και να διορθώνονται κατά την αισθητική επέμβαση. Το στραβό διάφραγμα θα πρέπει να διορθώνεται ώστε όχι μόνο να βελτιώνει την αναπνοή αλλά είναι και απαραίτητη χειρουργική ενέργεια προκειμένου να αποκαθίσταται το σχήμα της μύτης. Το πρόβλημα της ρινικής βαλβίδας βελτιώνεται κατά την αισθητική επέμβαση, που όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη διεγχειρητικά. Οι υπερτροφικές κάτω ρινικές κόγχες ή θα πρέπει να μειώνονται χειρουργικά ή να συρρικνώνονται με ραδιοσυχνότητες στην ίδια επέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.