ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Συμβουλές για να κρύψετε χρόνια με το μακιγιάζ

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές μακιγιάζ που μπορούν να κρύψουν τα σημάδια γήρανσης που αρχίζουν να εμφανίζονται από την ηλικία των 40.

Βασική προϋπόθεση να δίνετε πάντα έμφαση στην ενυδάτωση του δέρματός σας.

Ενυδάτωση

Πριν από το μακιγιάζ, πάντα να ενυδατώνετε το πρόσωπο με κρέμα ή λοσιόν. Περιμένετε να απορροφηθεί πριν ξεκινήσετε με τη βάση και το κονσίλερ.

Κονσίλερ

Απαραίτητο για τους μαύρους κύκλους αλλά και για τα σημάδια γήρανσης κάτω από τα μάτια. Δοκιμάστε πολλές φορές, ώστε να πετύχετε την ποσότητα που χρειάζεται στο δικό σας δέρμα.

Βάση

Προτιμήστε προϊόντα κρεμώδη για ενυδάτωση. Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό όσο περνούν τα χρόνια. Επιλέξτε να έχει ματ υφή  ώστε να καλύπτονται οι κηλίδες και οι ρυτίδες.
Η βάση τοποθετείται σε δύο στάδια: α) καλύψτε τα σκούρα σημάδια, αν υπάρχουν, με χρώμα πιο ανοιχτό από αυτό του δέρματος β) καλύψτε το πρόσωπο με βάση στο χρώμα του δέρματος.

Πούδρα

Ελάχιστη ποσότητα πούδρας είναι αρκετή. Προσοχή στα σημεία που η πούδρα κάθεται μέσα στις ρυτίδες και τις τονίζει. Απομακρύνετε την περιττή ποσότητα με λίγο βαμβάκι.

Μολύβια & eyeliner

Αποχαιρετίστε τα μαύρα μολύβια και προτιμήστε τα καφέ που θα ταιριάζουν περισσότερο με το πρόσωπό σας ή καλύψτε τα μαύρα χρώματα με καφέ σκιά για να γίνει πιο ήπιο.

Κραγιόν

Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας. Το χρώμα του κραγιόν καλό είναι να μην είναι ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.