ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αναπλάστε το δέρμα σας με το Microneedling System

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει την προέλευσή της από τη μεσοθεραπεία.

Εφαρμόζεται μ’ ένα ειδικό roller εμποτισμένο με ειδικούς αυξητικούς παράγοντες, που φέρει πολυάριθμες αιχμές κωνοειδούς μορφής οι οποίες δημιουργούν μικροτραυματισμούς στο επίπεδο της επιδερμίδας και του χορίου σε πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι μικροτραυματισμοί που σκόπιμα χρησιμοποιεί η μέθοδος αναγκάζει τον οργανισμό και τη δύναμη του επουλωτικού του συστήματος να δουλέψει στην υπηρεσία της αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής.

Η μελέτη και η ανάλυση της επουλωτικής διαδικασίας του ανθρώπινου σώματος αποτέλεσε την έμπνευση σε πολλές ιατρικές τεχνικές και θεραπείες, όπως επίσης και στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας των Laser και των υπερήχων.

Η διαδικασία

Οι μικροτραυματισμοί που συμβαίνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου αναίμακτα και ανώδυνα, διεγείρουν τη φυσική διαδικασία επαναδημιουργίας κολλαγόνου και ελαστίνης για αναπλήρωση του ήπιου μικροτραυματισμού. Η τεχνική αυτή αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες και εύκολες θεραπείες αντιγήρανσης σώματος και προσώπου στο Hollywood.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζονταιΟι ενδείξεις της είναι πολλές και ποικίλουν. Ενδείκνυται για τις ρυτίδες προσώπου, τη χαλάρωση προσώπου, τα stretch marks, τις ραγάδες, τη χαλάρωση του σώματος, την ακμή, τις ουλές και τη δυσχρωμία προσώπου. Επιπλέον εφαρμόζεται ευρύτατα και στα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη.

Η μέθοδος έχει μια φανταστικά γρήγορη ανάρρωση (ερυθρότητα για δύο-τέσσερις μόνο ώρες), ώστε να κινητοποιείται αμέσως ο ασθενής. Επιπλέον, ένα από τα πλεονεκτήματά του MST, είναι ότι κοστίζει σχετικά φτηνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.