ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Cardi B: Έχει αλλάξει τα πάντα πάνω της εκτός από τη μύτη της! (pics)

Μόλις πρόσφατα παραδέχθηκε μία ακόμα πλαστική εγχείρηση – η Cardi B είναι αγνώριστη μετά τις αισθητικές επεμβάσεις και δεν ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό.

Η ράπερ Cardi B, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Belcalis Almanzar, δεν αρνείται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Μάλιστα, αναφέρει τις πλαστικές στα τραγούδια της και μιλάει ανοιχτά γι’ αυτές κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων.

Ένας από τους στίχους αναφέρει: «Όταν ήμουν χορεύτρια, ξόδευα πολλά χρήματα για να φαίνομαι ωραία», και μιλάει για τα εμφυτεύματα στήθους και γλουτών. Η Cardi B λέει επίσης συχνά ότι πλήρωσε καλά χρήματα σε έναν ορθοδοντικό για να της φτιάξει τα δόντια.

Λέει ότι το έκανε μετά από την έντονη κριτική που δεχόταν για τα δόντια της στο Instagram.

Όσο για το στήθος της, η Cardi B αποκάλυψε την πλαστική σε συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres. Είπε ότι έβγαλε πολλά χρήματα ως στρίπερ, έτσι έκανε αυξητική στήθους στα 20 χρόνια της, που ανέβασε το κάσε της.

Πρόσφατα η Cardi B, η οποία γέννησε πριν 9 μήνες, είπε ότι έκανε και δεύτερη επέμβαση στο στήθος αμέσως μετά τη γέννα.

Μόλις πριν 2 μέρες αποκάλυψε άλλη μία πλαστική που έκανε μετά τη γέννα: λιποαναρρόφηση. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, είπε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται πάνω στη σκηνή, καθώς η υπερβολική κίνηση θα αλλοιώσει την λιποαναρρόφησή της!

Τα οπίσθιά της επίσης είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης. Έχει πει στο GQ ότι ξόδεψε 800 δολάρια για fillers, ποσό πολύ χαμηλό, αλλά πρόσθεσε ότι η ανόρθωση των γλουτών ήταν η πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής της.

Είπε ότι αρχικά ήθελε λιποαναρρόφηση αλλά δεν είχε αρκετό λίπος στο σώμα της. Ο χειρουργός πρότεινε ενέσιμα fillers, έτσι προτίμησε αυτή τη λύση.

Στα τέλη του 2017, η Cardi B είπε στο περιοδικό NY ότι δεν έχει πειράξει τη μύτη της και το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της παραμένει φυσικό και ανέγγιχτο. Αλλά έχει σκεφτεί την ρινοπλαστική επειδή η μύτη της είναι μια ατέλεια η οποία την ενοχλεί.

Φυσικά φροντίζει με το μακιγιάζ να κάνει τη ρινική γέφυρα και την άκρη μικρότερες.