ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σφριγηλά μπράτσα με νήματα

Μια από τις περιοχές που είναι απόλυτα ευαίσθητες στη βαρύτητα με το πέρασμα του χρόνου, στο σώμα της γυναίκας είναι τα μπράτσα και κυρίως το κάτω μέρος τους.

Η χαλάρωση γίνεται περισσότερο εμφανής σε αυτό το σημείο.

Όμως, όπως τα νήματα του προσώπου, έτσι και τα νήματα για το σώμα προσφέρουν σμίλευση των ιστών χωρίς πόνο και με απόλυτη ασφάλεια.
Τα νήματα έχουν πολλαπλή λειτουργία

Αρχικά εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα “στήριξης” της περιοχής ώστε να γίνει άμεση ανόρθωση.
Σε βάθος λίγων εβδομάδων παρατηρείται ακόμα καλύτερη σύσφιξη της περιοχής αφού ξεκινά η δεύτερη δράση των νημάτων, κολλαγονογένεση.
Ο αριθμός των νημάτων που χρησιμοποιούνται είναι εξατομικευμένος ανά περίπτωση και ανά περιοχή.

Ο καλύτερος τρόπος να καταλάβουμε πως λειτουργούν τα νήματα είναι να φανταστούμε ένα πλέγμα νημάτων που ανορθώνουν και μαζεύουν τους ιστούς ενώ τους υποστηρίζουν και φυσικά προκαλούν διέγερση της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέως έτσι ώστε να αποκτήσουμε ένα καλλίγραμμο σώμα.

Η  διαδικασία

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα. Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία εκ μέρους του ασθενούς, ενώ η όλη θεραπεία διαρκεί από 30 λεπτά έως μία ώρα.
Καθώς δεν υπάρχουν τομές, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινές του δραστηριότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο οίδημα, το οποίο υποχωρεί άμεσα μέσα σε λίγες ώρες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή χάρη στην τεχνική με την οποία έγινε η τοποθέτηση των νημάτων. Ωστόσο όσο περνάνε η μέρες τα αποτελέσματα γίνονται πιο θεαματικά μέρα με τη μέρα καθώς αρχίζει να ενεργεί η δεύτερη φάση σύσφιξης των νημάτων, η κολλαγονογένεση.
Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και δύο χρόνια. Για την μεγιστοποίηση του χρόνου διάρκειας των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει συνδυασμός με άλλες θεραπείες σύσφιξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.