ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Επαναφορά της ποιότητας του δέρματος με ενζυμική θεραπεία

Ποιος δεν θα επιθυμούσε να ξαναδεί το δέρμα του νέο και λαμπερό;

Η ενζυμική θεραπεία βοηθά στην επαναφορά της ποιότητας του δέρματος με λιγότερο τοξικό απολεπιστικό που απαιτεί λίγο χρόνο και χαμηλότερο κόστος. Είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει με την χημεία του δέρματος και όχι εναντίον της. Αφαιρεί με ασφάλεια τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, με στόχο την διέγερση της δημιουργίας νέου δέρματος, την βελτίωση της υφής και την καλύτερη εμφάνισης της επιδερμίδας.

Ενδείξεις

Μπορεί να εφαρμοστεί για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, για πρόωρα σημάδια γήρανσης, για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ακμή, πανάδες και δυσχρωμίες.

Η ενζυμική θεραπεία ή αλλιώς το χημικό peeling, είναι μια πολύ δημοφιλής ανά το παγκόσμιο θεραπεία για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα, την υφή και το χρώμα του δέρματος αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες όπως έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και αποχρωματισμό για αρκετούς μήνες.

Μετά από την θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα με το πλεονέκτημα ότι το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Η διαδικασία

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν έχει περιορισμό στο φύλο ή στην ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Συνήθως παρατηρείται εντυπωσιακή βελτίωση μετά από την ολοκλήρωση τριών θεραπειών. Ιδανικές εφαρμογές ανάλογα βέβαια με την αρχική κατάσταση του προσώπου είναι 3 διαδοχικές εφαρμογές με μεσοδιάστημα 1-2 εβδομάδων και ακολούθως οι θεραπείες συντήρησης 2 φορές τον χρόνο.

Αμέσως μετά την ενζυμική θεραπεία το δέρμα σας πιθανόν να είναι λίγο ερεθισμένο εώς καθόλου. Κατά τη περίοδο ανανέωσης του δέρματος είναι φυσιολογικό να το νιώθετε λίγο ξηρό, αφυδατωμένο για 1-2 ημέρες. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε πιο έντονες τις δυσχρωμίες του δέρματος αφού θα είναι πιο επιφανειακές. Όλα αυτά μπορούν αντιμετωπιστούν και να υποχωρήσουν πολύ γρήγορα με ένα σετ περιποίησης που συνιστάται μετά από τέτοιου είδους θεραπείες. Πολύ σημαντική είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.