ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Διορθώστε το χρώμα της επιδερμίδας σας

Μερικές φορές το αψεγάδιαστο δέρμα πρέπει να το δημιουργήσετε. Το μακιγιάζ προσφέρεται για αυτόν ακριβώς το λόγο, ποσο μαλλον όταν έχετε τα εργαλεία και τη γνώση στα χέρια για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τεχνική του color correcting (στα ελληνικά: διόρθωση χρώματος) μπορεί να σας φαίνεται σαν μια ακόμη τάση στο μακιγιάζ, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα κοινό μυστικό των επαγγελματιών μακιγιάζ για να καλύψουν τις ατέλειες του κάθε δέρματος και να εξισορροπήσουν την ανομοιόμορφη επιδερμίδα. Όπως γνωρίζετε, είναι αρκετά σπάνιο να έχει κάποιος αψεγάδιαστη επιδερμίδα, οπότε η τεχνική του color correcting βοηθά στην επίτευξη αυτού.

Όλα μπορούν να διορθωθούν με το κατάλληλο κονσίλερ.

Είτε είναι μια εικόνα ερυθρότητας είτε έντονοι μαύροι κύκλοι, υπάρχουν ορισμένα χρώματα κονσίλερ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά προκειμένου να διορθώσετε τις ατέλειες του δέρματός σας.

Μωβ

Ακυρώνει το κίτρινο χρώμα. Χρησιμοποιήστε μωβ κονσίλερ για να φωτίσετε το δέρμα και να διορθώσετε τους ανοιχτούς τόνους.

Πράσινο

Ακυρώνει το κόκκινο χρώμα. Χρησιμοποιήστε πράσινο κονσίλερ για να κρύψετε τυχόν ερυθρότητα από σημάδια σπυριών, ροδόχρου ακμής ή το κάψιμο από τον ήλιο.

Πορτοκαλί

Ακυρώνει το μπλε χρώμα. Χρησιμοποιήστε πορτοκαλί κονσίλερ για να σβήσετε τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια στο σκούρο δέρμα.

Ροδακινί

Ακυρώνει το μπλε χρώμα. Χρησιμοποιήστε το ροδακινί κονσίλερ για να σβήσετε τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια στο ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Ροζ

Ακυρώνει το καφέ χρώμα. Χρησιμοποιήστε ροζ κονσίλερ για να φωτίσετε τα σκοτεινά σημεία, τις πανάδες και το θαμπό δέρμα.

Κίτρινο

Καλύπτει την ήπια ερυθρότητα σε όλους τους τόνους δέρματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.