ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Εξαφανίστε πανάδες και δυσχρωμίες του δέρματος

Οι πανάδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος, που κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και παραμένουν και μετά τον τοκετό, οφείλονται σε συγκέντρωση ενδογενούς χρωστικής, κυρίως μελανίνης στο δέρμα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υποχωρήσουν μετά τον τοκετό, αν και συχνά επιδεινώνονται το καλοκαίρι και δεν υποχωρούν εύκολα.

Σε κάποιες γυναίκες η μελάγχρωση έχει μορφή κηλίδας σε κάποιο σημείο του προσώπου ενώ σε άλλες μοιάζει με διάσπαρτες φακίδες, συνήθως γύρω από τα μάτια και στα μάγουλα.

Σήμερα οι ειδικοί έχουν στη διάθεσή τους το Pixel Laser, το οποίο βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως πανάδες ή άλλα σημάδια.

Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου, η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει διά της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *