ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Fractional RF για ρυτίδες, ραγάδες, χαλάρωση και ουλές

Το ζητούμενο για νεανικό δέρμα είναι η αύξηση και διατήρηση του κολλαγόνου που προκαλεί σύσφιξη. Με το πέρασμα των χρόνων ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με τη βοήθεια του Fractional μπορούμε να αυξήσουμε τον μεταβολισμό των ινοβλαστών και το ενδογενές κολλαγόνο ενώ με το RF συσφίγγουμε το δέρμα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία

Η κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι μια ασφαλής τεχνολογία μη χειρουργικής θεραπείας lift που παρέχει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων με τη βοήθεια μικρουπολογιστικών βελονών που οδηγούν σε “κλασματικές” ζώνες θερμότητας. Η θερμότητα που παρέχει στην επιδερμίδα και στο χόριο, φτάνει ελεγχόμενα σε βάθος 0,25-3,0mm.

Με τον τρόπο αυτό η ενέργεια RF διεισδύει τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο για να σφίξει και να αναζωογονήσει το δέρμα, αλλά δεν προκαλεί βλάβη στα υπάρχοντα κύτταρα του δέρματος.  Δημιουργώντας μετρήσιμα ηλεκτρικά ρεύματα που αναμορφώνουν και συστέλλουν το κολλαγόνο του δέρματος και κατόπιν σφίγγουν την επιφάνεια του δέρματος.

Με αυτόν το τρόπο ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ενώ παράλληλα εγχύονται προϊόντα όπως υαλουρονικό, βιταμίνες, serum σύσφιξης.

Πού εφαρμόζεται

Ενδείκνυται για την επίλυση προβλημάτων όπως ρυτίδες, ανοιχτοί πόροι, ραγάδες, χαλάρωση, ουλές.

Αποτελέσματα θεραπείας

Tο Fractional RF ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, κάνει άμεση και μακροπρόθεσμη σύσφιξη και μειώνει γραμμές και ρυτίδες. Παράλληλα βελτιώνεται η υφή και ο τόνος του δέρματος  ενώ γίνεται αναδόμηση ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως γύρω από τα χείλη και τα μάτια.

Καθώς το νέο κολλαγόνο διεγείρεται, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και υγιές, κάνοντας  ομοιόμορφη την υφή του δέρματος και μειώνοντας ορατά ουλές και ραγάδες.

Πλεονεκτήματα θεραπείας

Η κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι θεραπεία ανώδυνη και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Απαραίτητη είναι η  χρήση αναισθητικής κρέμας, για την αποφυγή και του ελάχιστου πόνου.

Μετά τη θεραπεία παρατηρείται ελαφρά ερυθρότητα και πιθανόν κάποιες μικρές κουκίδες οι οποίες καλύπτονται εύκολα με make-up.

Δεν κρίνεται απαραίτητο να αποκοπείτε από τις δραστηριότητες σας.

Οι θεραπείες γίνονται όλο τον χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάγχρωσης τους θερινούς μήνες. Ενδείκνυται για το πρόσωπο και το σώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.