ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αθλητικό σώμα χωρίς κοιλιά για άνδρες

Το ιδανικό σχήμα του ανδρικού σώματος καλείται να είναι αθλητικό, με επίπεδη κοιλιά. Ωστόσο, καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, οι περιοχές του λίπους τείνουν να συσσωρεύονται μεταξύ άλλων περιοχών, γύρω από την κοιλιά.

Σε πολλές περιπτώσεις, μόνο η λιποαναρρόφηση μπορεί να διορθώσει αποτελεσματικά αυτές τις προβληματικές περιοχές. Οι άνδρες διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος τους περισσότερο από τις γυναίκες και οι περιοχές του λίπους κάτω από το δέρμα τείνουν να είναι πιο σταθερές από αυτές των γυναικών. Λόγω αυτών και άλλων παραγόντων, η λιποαναρρόφηση στους άνδρες είναι συνήθως πολύ αποτελεσματική.

Οι άνδρες που έχουν κάποιο χαλαρό, κρεμώμενο δέρμα, καθώς και περιοχές με περίσσεια λίπους, μπορούν να επιλέξουν μια παραδοσιακή διαδικασία εκτομής (χειρουργική απομάκρυνση του δέρματος) επιπλέον της λιποαναρρόφησης. Μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί εκτομή σε ασθενείς με γυναικομαστία των οποίων η διεύρυνση του μαστού έχει ως αποτέλεσμα την περίσσεια του δέρματος.

Κοιλιά «πλάκα»

Μια πλήρης κοιλιοπλαστική μπορεί να επιλεγεί από άντρες που έχουν κρεμασμένο κοιλιακό δέρμα (συνήθως αποτέλεσμα μαζικής απώλειας βάρους), χαλαρούς κοιλιακούς μυς ή / και παραμελημένες κήλες. Είναι μια μεγάλη χειρουργική διαδικασία που αφαιρεί το υπερβολικό λίπος και σφίγγει τους μυες του κοιλιακού τοιχώματος.

Οι άνδρες που κάνουν πλήρη κοιλιοπλαστική έχουν να αντιμετωπίσουν τη μακρά περίοδο αποκατάστασης. Μερικοί ασθενείς δεν μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία έως και 4 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Άνδρες με καλή ελαστικότητα δέρματος που έχουν μόνο μέτρια ποσότητα περίσσειας κοιλιακού λίπους μπορούν να επωφεληθούν μόνο από τη λιποαναρρόφηση.

Χειρουργική επέκτασης των μυών

Τα τελευταία χρόνια, οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν αναπτύξει τρόπους βελτίωσης του μυϊκού περιγράμματος με καλλυντικά εμφυτεύματα και τεχνικές “γλυπτικής”.

Τα μοσχεύματα μοσχαριών, τα οποία αρχικά αναπτύχθηκαν για να αποκαταστήσουν το περίγραμμα των ποδιών σε θύματα ατυχημάτων ή πολιομυελίτιδας, χρησιμοποιούνται μερικές φορές για να δημιουργήσουν καλλυντική πληρότητα στο κάτω πόδι.
Ένας μικρός αριθμός γιατρών έχει αρχίσει να προσφέρει στους άνδρες ασθενείς «κοιλιακή χάραξη», μια νέα τεχνική λιποαναρρόφησης που δημιουργεί μια μυϊκή, κυματιστή εμφάνιση στην κοιλιακή περιοχή, τις λέγόμενες «φέτες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.