ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πώς θα αποκτήσετε ζουμερά μάγουλα

Ένδειξη νεότητας ήταν ανέκαθεν τα ροδαλά λεία μάγουλα. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να τα επαναφέρει.

Με τον καιρό το πρόσωπό μας χάνει τον όγκο του. Ένα απ’ τα σημεία που πλήττονται ιδιαίτερα απ’ το πέρασμα του χρόνου είναι και τα μάγουλα. Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος οι ειδικοί υπόσχονται ότι μπορούν να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο και να ξαναχαρίσουν στο πρόσωπό μας την νεανική του όψη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εναλλακτική, συνδυαστική θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει ή να διορθώσει ατέλειες στα χαρακτηριστικά του προσώπου.  Το υαλουρονικό οξύ είναι σύγχρονο εμφύτευμα της πλαστικής χειρουργικής. Επιτρέπει με ασφάλεια να βελτιώσουμε ή και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η διαδικασία είναι αναίμακτη, σχεδόν ανώδυνη και το διάστημα αποθεραπείας πολύ μικρό. Μάλιστα το γεγονός ότι για τη δράση του υπάρχει και αντίδοτο, μας δίνει τη δυνατότητα ακόμα και αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα να το διορθώσουμε.

Φυσικά, όπως σε κάθε περίπτωση αισθητικής παρέμβασης, και αυτή θα πρέπει να γίνεται μόνο από πιστοποιημένους γιατρούς, με βαθιά γνώση της ανατομίας του προσώπου.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να δώσει σε μικρό χρόνο πολύ καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να γνωρίζουμε βέβαια ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν έχουν όμως τη μονιμότητα που προσφέρουν άλλες μέθοδοι. Συνήθως ο μέσος όρος επανάληψης της θεραπείας είναι 10-14 μήνες μετά την πρώτη εφαρμογή.