ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Απαλλαχθείτε από τα σπυράκια στην πλάτη με δύο υλικά!

Συχνά, όταν εφαρμόζετε το σαπούνι για το σώμα, αυτό δεν αρκεί για να αφαιρεθούν όλα τα στρώματα της βρωμιάς, η λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το σμήγμα από το φράξιμο των πόρων.

Αυτό οδηγεί στην ανάπτυξη αντιαισθητικών σπυριών στην πλάτη, και αν ζείτε και σε ένα ζεστό και υγρό κλίμα, τότε είστε πιο επιρρεπείς σε τέτοιου είδους σπυράκια.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίβετε την πλάτη σας με ένα σφουγγάρι ή μια πετσέτα μετά το ντους. Τρίψτε ολόκληρο το σώμα σας, όχι μόνο το πίσω μέρος.
Τα οφέλη από το τρίψιμο είναι πολλά. Όχι μόνο θα καθαρίσει το δέρμα εντελώς, αλλά θα επιτρέψετε στο σώμα σας να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες πιο αποτελεσματικά και να μειωθεί και η πιθανότητα εμφάνισης της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.

Περιποιηθείτε το σώμα σας με αλάτι!

Το τρίψιμο με αλάτι είναι γνωστό ότι μετατρέπει την ξηρή και τραχιά επιδερμίδα σε μαλακό και λαμπερό δέρμα.
Θα χρειαστείτε:
1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι
Αρκετό ή λάδι για να σχηματίσετε μια πάστα. Βρέξτε ολόκληρο το σώμα σας και στη συνέχεια κάντε μασάζ με αυτό το μείγμα. Αφού έχετε εφαρμόσει το μείγμα σε όλο το σώμα σας, πάρτε ένα σφουγγάρι και αρχίσετε το τρίψιμο με μια κυκλική κίνηση.
Κάντε μασάζ με φορά προς τα πάνω, ξεκινώντας από τα πόδια. Ακολούθως πλυθείτε με ζεστό νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα. Το δέρμα σας θα το αισθανθείτε απίστευτα μαλακό και θα λαμπερό! Για μέγιστο όφελος, επαναλάβετε σε εβδομαδιαία βάση.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.