ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Γόνατα αδύνατα και σφριγηλά με λιποαναρρόφηση και νήματα

Ένα από τα σημεία του σώματος που προδίδει την ηλικία είναι τα γόνατα. Είτε γιατί εκεί συγκεντρώνεται επιπλέον λίπος είτε γιατί το δέρμα χαλαρώνει ιδιαιτέρως και «κρεμάει».

Η αντιμετώπιση του προβλήματος ωστόσο, αποτελεί μία από τις πιο συχνές και απλές επεμβάσεις στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής.

Σύμφωνα με τους  πλαστικούς χειρουργούς, είναι η πιο αποτελεσματική επέμβαση λιπογλυπτικής, η οποία δεν χρειάζεται νάρκωση. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και σπάνια χρειάζεται ήπια μέθη.
Χρειάζεται παραμονή στο ιατρείο 1-3 ωρών μόνο, και ο πόνος είναι αμελητέος.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, γιατί όχι μόνο αφαιρείται όλη η περίσσεια λίπους από την περιοχή, αλλά και μέσω του φαινομένου της μετατραυματικής ρίκνωσης δεν υπάρχει ο κίνδυνος χαλάρωσης.
Αν η επέμβαση γίνει Παρασκευή οι περισσότεροι εργαζόμενοι τη Δευτέρα επιστρέφουν στην εργασία τους, με εξαίρεση αυτούς ή αυτές τις ασθενείς που έχουν χειρονακτική εργασία οπότε απαιτείται ανάπαυση 5 – 7 ημερών.
Όταν η επέμβαση γίνεται από ειδικευμένους και πεπειραμένους πλαστικούς χειρουργούς και μόνο, που γνωρίζουν άριστα τους κανόνες και τη μέθοδο, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος ασυμμετρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πιο φτηνή επέμβαση στον τομέα της λιποαναρρόφησης.

Τι γίνεται με τη χαλάρωση του δέρματος στα γόνατα

Η χαλάρωση εμφανίζεται όσο μεγαλώνετε, τόσο στο εσωτερικό των μηρών όσο και στη περιοχή γύρω και πάνω από το γόνατο. Ομολογουμένως η θεραπεία και η σύσφιξη αυτών των περιοχών είναι μια πρόκληση ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπιστεί μη επεμβατικά στο ιατρείο. Η αισθητική ιατρική όμως δίνει λύσεις και μάλιστα η βελτίωση πολλές φορές είναι τόσο θεαματική που βασιζόμενοι σε συνδυασμό θεραπειών μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ραδιοσυχνότητες

Ραδιοσυχνότητες για τη δημιουργία κολλαγόνου, τη βελτίωση της σπαργής του δέρματος και τη σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης στην ευρύτερη περιοχή.

Μεσοθεραπείες και νήματα

Ενέσιμες μεσοθεραπείες ενυδάτωσης και σύσφιξης σε περιοχές που λόγω ηλικίας, αφυδάτωσης, έλλειψης κολλαγόνου στις βασικές στοιβάδες του δέρματος παρατηρούνται μικρές ρυτίδες. Αναπληρώνεται λοιπόν η υγρασία που λείπει χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, οργανικό πυρίτιο και DMAE για σύσφιξη. Χρειάζονται συνήθως 6-8 συνεδρίες (ανάλογα με την σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος) που γίνονται κάθε εβδομάδα.
Καλά αποτελέσματα στις περιοχές αυτές έχει και η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς με σκοπό να αναδομήσουν την επιδερμίδα.

Το γόνατο είναι ένα σημείο που χαλαρώνει συχνά δίνοντας την όψη του ζαρωμένου δέρματος και πολλές γυναίκες δεν φορούν κοντές φούστες εξαιτίας αυτού του προβλήματος το οποίο διορθώνεται εξαιρετικά με την χρήση νημάτων PDO. Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει μηχανικά, μαζεύει και υποστηρίζει τους ιστούς της περιοχής με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.