ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Η μέθοδος για «σέξι» λακάκια στη μέση

Μια νέα αισθητική επέμβαση έκανε την εμφάνιση της το 2017. Είναι τα λακάκια στην πλάτη χαμηλά προς τους γλουτούς που ονομάζονται στα αγγλικά Venus Dimples.

Αποτελούν χαρακτηριστικά ορισμένων γυναικών και τελευταία συνδυάζονται με αθλητικά σώματα, αθλητικούς γλουτούς και γάμπες και αποτελεί καθημερινό θέμα στο Instagram.

Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούν εικόνες της μέσης με τα λακάκια και δηλώνουν πόσο σέξι υγιείς και νέες νιώθουν. Αυτό έχει οδηγήσει πολλές που δεν έχουν τα λακάκια να οδηγούνται στην πλαστική χειρουργική για να τα αποκτήσουν.

Επιπλέον, μοντέλα όπως η Kendall Jenner και η Miranda Kerr που έχουν τα Venus Dimples δημιούργησαν νέα τάση, μέσω των φωτογραφιών τους στο instagram

Η επέμβαση είχε ζήτηση από γυναίκες αλλά τώρα απέκτησε δημοτικότητα με την εξέλιξη της λιποαναρρόφησης, της λιπογλυπτικής και της Vaser lipo.

Η τεχνική

Γίνεται μέσω μιας μικρής τομής του 1mm και χρησιμοποιείται παλλόμενη λιποαναρρόφηση Vaser lipo η οποία διασπά το λίπος. Μια μικρή κάνουλα χρησιμοποιείται για να αναρροφήσει το λίπος και παράλληλα κάνει γλυπτική στην περιοχή.

Οι ασθενείς χρειάζονται μια περίοδο ανάρρωσης 10 ημερών και ελαστική ζώνη για την επιτάχυνση της απομάκρυνσης του πρηξίματος.