ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Jennifer Lopez: Αγέραστη ετών 50 (pics)

H Jennifer Lopez, μητέρα δύο παιδιών, έχει ένα από τα καλύτερα σώματα και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz. Πόσο όμως έχει επέμβει στα σημάδια του χρόνου με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού της;

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Αν μη τι άλλο, η JLo είναι πασίγνωστη για τα οπίσθιά της. Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Δρ Wіlbеrtо Cortes δηλώνει βέβαιος ότι δεν έχει κάνει κάποια πλαστική για να τα ενισχύσει, κάτι που επιβεβαιώνουν φωτογραφίες από το παρελθόν.

Ωστόσο, στο πρόσωπο είναι πιθανό να έχει προχωρήσει σε κάποιες επεμβάσεις. Ίσως έχει βάλει fillers στα ζυγωματικά της, ενώ για να αποφευχθεί η πτώση του κάτω μέρους του προσώπου της, η Jennifer Lopez πιθανώς να έχει κάνει θεραπεία με νήματα πρόσωπου. Για να αποφευχθεί ο σχηματισμός ρυτίδων έχει καταφύγει σε botox.

Ορισμένοι χειρουργοί πιστεύουν ότι η Jennifer Lopez ίσως έχει κάνει browlift ή lifting στο λαιμό. Η J Lo ορκίζεται ότι τα μυστικά της κατά της γήρανσης περιλαμβάνουν τακτικό καθαρισμό και μικροδερμοαπόξεση από τον δερματολόγο της και πολύ ύπνο.

Παρόλο που η ίδια δεν το έχει παραδεχτεί, αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί λένε ότι το πρόσωπο της J Lo έχει μερικές μικρές ενδείξεις ρινοπλαστικής. Η παλιά της μύτη είχε ρινική γέφυρα που έμοιαζε ευρύτερη σε σχέση με τώρα.
Ωστόσο, το αποτέλεσμα εξακολουθεί να δείχνει φυσικό.

Όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι διατηρείται πανέμορφη, όσο ετοιμάζεται να κλείσει τα 50 της χρόνια.