ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Με 4 βήματα νέος και ωραίος!

Το να μην περιποιείσαι τον εαυτό σου δεν αποδεικνύει πως είσαι άντρας και φυσικά δεν ισχύει ούτε το αντίστροφο.

Ο καθημερινός τρόπος ζωής σας, σας κάνει να προτιμάτε ένα πιο απλό και γρήγορο μοντέλο περιποίησης προσώπου και σώματος.

Για να δείτε το δέρμα σας ορατά πιο μαλακό και ελαστικό, πρέπει να θυμάστε τουλάχιστον να εφαρμόζετε μια κρέμα προσώπου καθημερινά.

Αν όμως θέλετε πραγματικά να δείτε διαφορά στο  δέρμα σας, μόλις 4 απλά βήματα μπορούν εύκολα να σας χαρίσουν ένα υγιές και όμορφο αντρικό δέρμα.

Βήμα 1 – Καθαρισμός

Ακόμα και αν δε βρίσκετε χρόνο να κάνετε τίποτα άλλο, ο καθαρισμός του δέρματός σας είναι απαραίτητος. Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται κάθε πρωί και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και είναι το Α και το Ω για την περιποίηση του δέρματος σας. Η έλλειψη καθαριότητας μπορεί να προκαλέσει κλείσιμο των πόρων και να δημιουργηθούν σπυράκια.

Το σαπούνι που θα χρησιμοποιήσετε είναι πολύ σημαντικό. Τα απλά σαπούνια συνήθως είναι γεμάτα «καθαριστικούς παράγοντες» που τείνουν να αφυδατώνουν το δέρμα και να είναι ακατάλληλοι και αυτό γιατί είναι πολύ δυνατοί. Ένα καλό καθαριστικό προσώπου είναι αυτό που χρειάζεστε. Το ανδρικό δέρμα τείνει να είναι πιο λιπαρό από το γυναικείο, έτσι βρείτε ένα καθαριστικό για κανονικό προς λιπαρό δέρμα για καλύτερα αποτελέσματα.

Απολέπιση

Εάν επιθυμείτε να δείτε και να αισθανθείτε διαφορά στο δέρμα σας αυτό είναι το επόμενό σας βήμα. Η απολέπιση είναι μία διαδικασία που απομακρύνει τα κύτταρα του νεκρού δέρματος από την επιφάνεια ώστε να αποκαλυφθεί το νέο υγιές δέρμα του προσώπου σας.

Η απολέπιση μπορεί να απομακρύνει και τις ανεπιθύμητες εκκρίσεις που κλείνουν τους πόρους και δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει και να οξυγονωθεί. Επιλέξτε ένα πίλινγκ που περιέχει σωματίδια που θα βοηθήσουν να μαλακώσει το δέρμα και θα διώξουν τη θαμπάδα. Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την εβδομάδα.

Βήμα 2 – Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση μπορεί να αλλάξει τελείως το δέρμα ενός άνδρα. Το ξύρισμα είναι αυτό που κάνει την ενυδάτωση απαραίτητη σε ένα ανδρικό πρόσωπο. Κάθε φορά που εφαρμόζετε το ξυράφι στο πρόσωπό σας, δεν αφαιρείτε μόνο τρίχες αλλά και απαραίτητα έλαια από το δέρμα. Επιπλέον χρησιμοποιείτε ένα after-shave πιθανότατα με βάση το οινόπνευμα το οποίο καίει το δέρμα σας. Το οινόπνευμα επίσης αφυδατώνει ακόμα περισσότερο το δέρμα σας. Σύμμαχος σας στο να επανακτήσετε την υγρασία του δέρματός σας είναι η ενυδατική κρέμα. Η επάλειψη ακόμη και πάνω από τα γένια θα προσφέρει ενυδάτωση και θα μαλακώσει τις τρίχες.

Βήμα 3 – Μάτια

Το σημείο που παρατηρούμε έντονα τα σημάδια γήρανσης είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια. Το δέρμα στην συγκεκριμένη περιοχή έχει λιγότερους αδένες που παράγουν ιδρώτα και έλαια, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα επιρρεπές σε αφυδάτωση και το οποίο μπορεί να εμφανίσει γρήγορα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να βρείτε μία ενυδατική κρέμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επαλείψετε λίγο προϊόν κάτω και γύρω από τα μάτια για να λειτουργήσει. Θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε εκείνη την περιοχή και θα μαλακώσει το δέρμα, προστατεύοντας το επίσης καθημερινά.

Βήμα 4 – Χείλη

Ένα επιπλέον σημείο στο οποίο παρατηρούμε τη γήρανση του δέρματος είναι τα χείλη μας. Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη χάνουν το κολλαγόνο τους και αρχίζουν να γερνούν μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπό μας. Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθημερινά πολλά είδη για να τα ενυδατώνουν. Αν παρατηρήσετε τα χείλη σας στον καθρέφτη θα δείτε λεπτές γραμμές και ρυτίδες προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το βέβαιο είναι ότι τα χείλη σας χρειάζονται απελπισμένα τη βοήθειά σας. Πάρτε ένα ενυδατικό χειλιών και χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.