ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Kim Basinger: Ό,τι έχει κάνει για να “κρύψει” τα 65 της χρόνια! (pics)

Η Kim Basinger από μικρή ξεχώριζε για την ομορφιά της – είχε άλλωστε λάβει μέρος σε καλλιστεία πριν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες.

Η αλήθεια είναι ότι διατηρείται πολύ καλά, γεγονός που οφείλεται στα καλά της γονίδια, αλλά και στις συχνές επισκέψεις σε ειδικούς.

Η Kim Basinger έχει πει στην Daily Mail ότι χρησιμοποιεί κρέμες κολλαγόνου. Αυτές οι κρέμες, όπως είπε, λειτουργούν παρόμοια με άλλα fillers σε σχέση με την εξάλειψη των γραμμών ηλικίας. Απλώς τρίβετε την κρέμα στο πρόσωπό σας για να βοηθήσετε το δέρμα σας να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, το οποίο το διατηρεί χωρίς ρυτίδες!

Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να έχει βάλει και fillers όπως υαλουρονικό οξύ ή ακόμα και κολλαγόνο στο δέρμα της. Μια άλλη άποψη που πολλοί υποστηρίζουν είναι ότι έχει κάνει λίφτινγκ. Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες της, μπορείτε να δείτε πόσο σφιχτό και λείο παραμένει ακόμα το πρόσωπό της, μαρτυρώντας κάποια πλαστική επέμβαση ή θεραπεία.

Κάποιοι έχουν παρατηρήσει ότι τα φρύδια της έχουν ανορθωθεί.

Ούτε στο λαιμό έχει ρυτίδες ή αλλά σημάδια του χρόνου, κάτι που επιβεβαιώνει πιθανό λίφτινγκ. Υπάρχουν επίσης υποψίες ότι έχει προχωρήσει σε ρινοπλαστική.

Ο ελληνικής καταγωγής πλαστικός χειρουργός Άλεξ Καρύδης αναφέρει: “Μοιάζει να έχει κάνει βλεφαροπλαστική και ένα μέρος του δέρματός της να έχει αφαιρεθεί από τα καπάκια των ματιών της, ούτως ώστε να δείχνουν πιο ανοιχτά. Το 2004, τα βλέφαρά της έπεφταν ελαφρώς, ενώ τώρα όχι πια.

2004 -2015

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι στο κάτω μέρος του αριστερού λοβού του αυτιού, υπάρχει ένα μικρό, ανάγλυφο άσπρο σημάδι, το οποίο είναι ενδεικτικό μιας επέμβασης λίφτινγκ”.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει ξαναβρεί τον εαυτό της, δείχνοντας κομψή, αν και με ελαφρώς “παγωμένη” έκφραση.