ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λεύκανση αιδοίου και πρωκτού: Πώς γίνεται

Η αντιγήρανση και η νεανική όψη δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων περιοχών (αιδοίο, πρωκτός), οι οποίες είναι πολύ σημαντικές τόσο για την σεξουαλική μας ζωή όσο και για την υγιεινή.

Οι περιοχές αυτές λόγω γονιδιακής προδιάθεσης, ορμονικών αλλαγών με την πάροδο των ετών, αλλά και της καταπόνησής τους (γέννα, έντονα σωματική άσκηση κοκ) χαλαρώνουν και αποκτούν ένα έντονο σκούρο χρώμα αφού αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η συγκέντρωση των μελανοκυττάρων στο δέρμα.

Laser δίνουν λύση

Η αντιγήρανση – λεύκανση των περιοχών αυτών μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση τελευταίας γενιάς εξειδικευμένων laser των οποίων η δράση είναι διπλή.

Αφενός εξοντώνουν τα μελανοκύτταρα εξαιτίας των οποίων παρουσιάζεται το έντονο σκούρο χρώμα των περιοχών αυτών, αφετέρου απολεπίζεται με διακριτικό και ομοιογενή τρόπο η επιφανειακή στοιβάδα των περιοχών αυτών, οπότε το δέρμα αναπλάθεται και αποκτάτε με αυτόν τον τρόπο ένα ομοιόμορφο νέο δέρμα, όχι σκούρο με χρωματικό τόνο ομοιόμορφο και συμβατό με το δέρμα της γύρω περιοχής.

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου λεύκανσης είναι εντυπωσιακά και μόνιμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της τελευταίας τεχνολογίας των laser, τα οποία είναι εξειδικευμένα για τη λεύκανση των περιοχών αυτών), δεν προκαλείται ρίκνωση δακτυλίου, μια σημαντική επιπλοκή μη εξειδικευμένων laser που κάνουν απλά αποχρωματισμό.

Η διαδικασία

Για το τελικό μόνιμο αποτέλεσμα απαιτούνται 2-3 συνεδρίες κατά περίπτωση, οι οποίες γίνονται στο ιατρείο αποκλειστικά από τον γιατρό. Διαρκούν 30’ έως 40’ η κάθε μία, ενώ στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία. Το κάλυμμα δε, της κεφαλής του laser πρέπει να είναι αυστηρά μιας χρήσης.

Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή και περιποίηση των περιοχών που έγινε η θεραπεία, ενώ συνιστάται η αποχή από τη σεξουαλική ζωή για δέκα μέρες περίπου. Το χρονικό αυτό διάστημα χρησιμοποιείται αναπλαστική κρέμα.