ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

“Love handles” ή πιασίματα: Πώς θα τα ξεφορτωθείτε

Τα πιασίματα ή οι λαβές της αγάπης είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για να αντιμετωπίσετε το περιττό λίπος, καθώς δύσκολα γυμνάζονται. Οι παρακάτω 5 επεμβάσεις είναι σε θέση να δώσουν λύση στο προβλημα.

SculpSure

Το SculpSure είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη τεχνολογία λέιζερ και θερμότητας για να στοχεύει και να καταστρέψει τα λιπώδη κύτταρα.

Οι θεραπείες διαρκούν κατά μέσο όρο 25 λεπτά ανά περιοχή και συνήθως περιλαμβάνουν δύο συνεδρίες σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Κατά μέσο όρο, όσοι κάνουν τη συγκεκριμένη θεραπεία αντιμετωπίζουν 24% μείωση του ανεπιθύμητου λίπους. Τα τελικά αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και τρεις μήνες.

Κρυογλυπτική

Στο CoolSculpting, μια φορητή συσκευή απορροφά το λίπος ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, μετά αυτό ψύχεται και καταστράφεται.

Συνήθως γίνονται μία έως δύο θεραπείες ανά περιοχή που διαρκούν περίπου 35-60 λεπτά η καθεμία. Κατά μέσο όρο, το άτομο χάνει του 20-25% του λίπους που υπήρχε στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν τρεις έως τέσσερις μήνες μετά τη θεραπεία.

Vanquish


Το Vanquish είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων για να θερμαίνει και να σκοτώνει λιποκύτταρα γύρω από τον κορμό του σώματος.

Συνήθως χρειάζονται τέσσερις έως έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι σταδιακά αισθητά, με βέλτιστα αποτελέσματα 12-16 εβδομάδες μετά τις συνεδρίες. Σε αντίθεση με άλλες μη επεμβατικές επιλογές, το Vanquish μπορεί να γίνει εάν είστε υπέρβαροι.

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί ανεπιθύμητα λιποκύτταρα από περιοχές του σώματος. Ένας χειρουργός κάνει μικροσκοπικές τομές σε συγκεκριμένες περιοχές, εισάγει μικρούς σωλήνες στο λιπώδη ιστό και στη συνέχεια απορροφά λίπος από το σώμα.

Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί τη μεγαλύτερη ποσότητα λίπους σε σύγκριση με άλλες θεραπείες μείωσης λίπους. Τα τελικά αποτελέσματα συνήθως φαίνονται σε τρεις έως έξι μήνες.

Smart Lipo

Το Smart Lipo είναι μια μορφή λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιεί ενέργεια λέιζερ για τη θέρμανση του λίπους και του μαλακού ιστού προτού αναρροφηθεί από το σώμα.

Το Smart Lipo μπορεί να είναι λιγότερο επεμβατικό από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, επειδή η υγροποίηση του λίπους καθιστά ευκολότερη την αφαίρεση. Η θερμότητα του οργάνου μπορεί επίσης να αυξήσει τη διέγερση του κολλαγόνου για να ενισχύσει τη σύσφιξη του δέρματος.