ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τζο Μπάιντεν: Ο αντίπαλος του Τραμπ είναι γεμάτος πλαστικές (pics)

Ο Τζο Μπάιντεν θεωρείται φαβορί για το προεδρικό χρίσμα με το Δημοκρατικό Κόμμα στις εκλογές του 2020. Όπως φαίνεται, έχει φροντίσει να ανανεώσει την εμφάνισή του επιστρέφοντας στο πολιτικό προσκήνιο.

Το πρωτοκλασάτο στέλεχος των Δημοκρατικών ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στο Πίτσμπουργκ μιλώντας στους εργαζόμενους στον τομέα του χάλυβα. Η εμφάνισή του στάθηκε αφορμή για σχόλια σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς, ήταν “επαγγελματικά” βελτιωμένη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», οι ειδικοί αποφαίνονται ότι ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, έχει καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι ουκ ολίγες φορές για να διορθώσει τα «ψεγάδια» του. 

Συγκεκριμένα, γέμισε τις ρυτίδες του κάνοντας botox κι έκανε εμφύτευση μαλλιών για να καλύψει τα κενά στο τριχωτό της κεφαλής του.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχει κάνει και λίφτινγκ. Επιπλέον, έκανε λεύκανση στα δόντια του και άλλες οδοντιατρικές εργασίες. 

«Χωρίς αμφιβολία ο Τζο Μπάιντεν έχει υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών», υποστηρίζει στην «Washington Examiner» ο καθηγητής Μπάρι Κοέν, πλαστικός χειρουργός στην Ουάσινγκτον.

Εκτός από το τριχωτό της κεφαλής του, η οδοντοστοιχία του Μπάιντεν όπως και η λείανση των ρυτίδων του βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των πλαστικών.