ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λίφτινγκ στους μηρούς για νεανικά πόδια

Η γήρανση του δέρματος και η χαλάρωση προκαλούν αισθητικό πρόβλημα στις γυναίκες, ειδικά όταν η περιοχή αφορά στους μηρούς και στα πόδια.

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να λύσει το πρόβλημα με το λίφτινγκ μηρών. Η συγκεκριμένη επέμβαση σηκώνει και τεντώνει το χαλαρό δέρμα των μηρών. Το χαλαρό δέρμα των ποδιών αφαιρείται και το δέρμα του ποδιού τεντώνεται και παίρνει μια πιο νεανική και ευχάριστη όψη.

Η επέμβαση γίνεται σε άτομα με χαλαρό δέρμα αποτέλεσμα απώλειας βάρους από δίαιτα ή μετά από βαριατρική χειρουργική. Εφαρμόζεται με επιτυχία και σε άτομα που έχουν χαλαρό δέρμα λόγω ηλικίας.  Σε όλες τις περιπτώσεις ο σκοπός της επέμβασης είναι η πιο νεανική εικόνα του ποδιού.

Η επέμβαση αφαιρεί το χαλαρό δέρμα αλλά μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση για αφαίρεση τοπικών αποθηκών λίπους και μεγιστοποίηση της επιτυχίας του αποτελέσματος.

Τεχνικές

Η διαδικασία έχει να κάνει με την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος από την εσωτερική περιοχή των μηρών και η τελική τομή κρύβεται στην μηρο-βουβωνική περιοχή και δεν φαίνεται. Με αυτή την τεχνική διορθώνεται ο μεγαλύτερος αριθμός των περιπτώσεων.

Όταν η χαλάρωση του δέρματος των μηρών είναι πολύ εκτεταμένη και αφορά την εσωτερική περιοχή των μηρών μέχρι την μεσότητα και πλέον, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε τον συνδυασμό της τεχνικής με την παράλληλη προς τον μηρό εσωτερική τομή που παίρνει την μορφή του Τ.

Για να προχωρήσετε στην επέμβαση πρέπει να έχετε καλή υγεία να μετριάσετε το κάπνισμα και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ανάρρωση

Η ανάρρωση της επέμβασης είναι γρήγορη σχετικά. Δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική εκτός και έχει συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.  

Σε 2 ημέρες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μπάνιο και όλες και όλοι παίρνουν μετά την επέμβαση αντιβιοτικά και αν χρειαστεί παυσίπονα ήπια παυσίπονα.