ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Νέα επέμβαση; Η εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala πυροδότησε τις φήμες (pics + video)

Είναι ίσως η πιο ακραία επέμβαση που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Kim Kardashian. Όλοι σχολίασαν ένα σημείο στο σώμα της Kim: τη μέση της.

Η Kim Kardashian φορούσε ένα εκπληκτικό φόρεμα στο Met Gala, το οποίο ήταν η πρώτη νέα δημιουργία του θρυλικού Γάλλου σχεδιαστή Thierry Mugler μετά από δύο δεκαετίες.

Αλλά όλοι μιλούσαν για ένα πράγμα: την υπερβολικά λεπτή μέση της Kim Kardashian. Και αναζωπυρώθηκαν οι φήμες ότι έχει αφαιρέσει τα πλευρά της για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

“Είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να υποκρινόμαστε ότι αυτό είναι απλώς αποτέλεσμα δίαιτας και δεν οφείλεται σε αφαίρεση πλευρών”, είπε χρήστης του Twitter.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Kardashian ανήκει στο πανθεόν των γυναικών που φημολογείται ότι έχουν υποβληθεί σε αυτήτην περίεργη αισθητική χειρουργική επέμβαση.

Η Elizabeth Taylor, η Jane Fonda και η Sophia Loren είναι μερικές ακόμα.

Η αφαίρεση των πλευρών δεν έχει ακόμη αποδειχθεί ότι πραγματικά συμβαίνει και θεωρείται μια επικίνδυνη και ανήθικη διαδικασία, καθώς θεωρητικά θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε θανατηφόρα τραύματα στα εσωτερικά όργανα σε περίπτωση ατυχήματος.

Ωστόσο, η διαιτολόγος της ισχυρίζεται ότι η Kim απλώς έκανε εντατική δίαιτα και ήταν πολύ αφοσιωμένη στο στόχο της.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες από τη Vogue αποκαλύπτει το μυστικό της Kim: έναν πολύ σφιχτό κορσέ.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει προηγηθεί μια επέμβαση αφαίρεσης πλευρών για να αποκτήσει η Kim την πολυπόθητη μέση-δαχτυλίδι.

COPYRIGHT © 2018 TOTAL-MAKEOVER.GR

Created by Whitehat