ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πότε μπορεί να σπάσουν τα εμφυτεύματα στήθους

Η αύξηση του μαστού εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής αισθητική χειρουργική επέμβαση μεταξύ των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες προχωρούν σε επέμβαση στην περιοχή του στήθους για να αντιμετωπίσουν διάφορες «παραφωνίες» στην πιο επιθυμητή περιοχή του γυναικείου σώματος.

Από το να διορθώσουν τα στήθη που έχουν άνισο μέγεθος, να μειώσουν το μέγεθός τους μετά από υπερβολική απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη, γήρανση ή άλλους παράγοντες. Η αύξηση του μαστού περιλαμβάνει την εισαγωγή εμφυτευμάτων πίσω από τον ιστό του μαστού ή κάτω από τον θωρακικό μυ.

Τί ειδους εμφυτεύματα υπάρχουν

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εμφυτευμάτων στήθους, από φυσιολογικό ορό, σιλικόνη, κόμμι και IDEAL. Αυτά τα εμφυτεύματα έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, όπως σε «δάκρυ», στρογγυλά, και με υφή και λεία επιφάνεια για να ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο στήθος και τύπο σώματος. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι γεμάτα είτε με συνεκτική γέλη σιλικόνης είτε με αλατούχο διάλυμα.

Τα εμφυτεύματα αλατιού γεμίζονται με αποστειρωμένο αλατούχο νερό μετά την τοποθέτηση στον μαστό. Διατίθενται σε γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω για την αύξηση του μαστού και για την ανακατασκευή του μαστού.

Τα εμφυτεύματα σιλικόνης είναι προγεμισμένα με γέλη σιλικόνης, ιατρικό, ιξώδες υλικό που τα κάνει να φαίνονται και να δίνουν την αίσθηση περισσότερο φυσικού ιστού μαστού. Προορίζονται για γυναίκες ηλικίας 22 ετών και άνω για αύξηση του μαστού και για αναδόμηση του μαστού.

Τα εμφυτεύματα φέρουν εξαιρετικά συνεκτικά εμφυτεύματα γέλης σιλικόνης. Κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής γέλη σιλικόνης, αυτά τα εμφυτεύματα σταθερής μορφής διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και όταν κόβονται στο μισό. Είναι λιγότερο πιθανό να τσαλακωθούν, να διπλώσουν ή να «σπάσουν».

Το IDEAL εμφύτευμα αποτελείται από μια σειρά από κελύφη εμφυτευμάτων ενωμένα μεταξύ τους τα οποία έχουν δύο ξεχωριστούς θαλάμους που γεμίζουν με φυσιολογικό ορό. Είναι σχεδιασμένο για να μειώνει την πιθανότητα να «ρυτιδιάσει» ή να «πέσει».

Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να σπάσουν

Αν ένα εμφύτευμα στήθους αλατούχου διαλυθεί το στήθος θα αλλάξει σε μέγεθος και σχήμα. Το αλατούχο διάλυμα θα απορροφηθεί από το σώμα. Από την άλλη πλευρά, όταν ένα εμφύτευμα γέλης σιλικόνης «σπάσει», η ελεύθερη σιλικόνη τείνει να παραμένει παγιδευμένη στην ινώδη κάψουλα και η ρήξη μπορεί να μην είναι άμεσα ορατή. Ένα σπασμένο εμφύτευμα στήθους σιλικόνης μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στήθος, πάχυνση του μαστού ή αλλαγές στο περίγραμμα ή το σχήμα του μαστού. Τα αποκομμένα εμφυτεύματα μπορούν να αφαιρεθούν χειρουργικά και ένα νέο εμφύτευμα μπορεί να εισαχθεί ταυτόχρονα.

Τα εμφυτεύματα στήθους δεν διαρκούν μια ζωή. Πόσο καιρό θα διαρκέσουν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Οι γυναίκες που επιλέγουν εμφυτεύματα σιλικόνης συνιστάται να κάνουν τακτικές εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι τα εμφυτεύματα είναι άθικτα και λειτουργούν σωστά. Ωστόσο, με το εμφύτευμα IDEAL, οι γυναίκες μπορούν να ελέγξουν αν τα εμφυτεύματα τους είναι άθικτα απλά κοιτάζοντας στον καθρέφτη.

Η επιλογή ενός χειρούργου που έχει εμπειρία στη χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή έκβαση. Θα πρέπει να συζητήσετε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας με τον χειρουργό σας. Ο χειρουργός σας θα σας βοηθήσει στην επιλογή του σωστού μεγέθους εμφυτεύματος με βάση τις προτιμήσεις σας, το μέγεθος του θώρακα και την ποσότητα του ιστού του μαστού που υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.