ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ολιστική ανανέωση με αισθητικό βελονισμό

Ο αισθητικός βελονισμός θεωρείται μια ολιστική θεραπεία ομορφιάς, όπου ταυτόχρονα με την εξωτερική εμφάνιση προάγει την εσωτερική υγεία και ευεξία.

Ο βελονισμός βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διεγείρονται και να τρέφονται σωστά οι ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Αυξάνει την ενυδάτωση, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι ρυτίδες και να μη δημιουργούνται εύκολα νέες. Βοηθά την καλή κυκλοφορία των υγρών, ώστε να μην πρήζεται η περιοχή γύρω από τα μάτια, και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων. Τονώνει, τέλος, το μυϊκό σύστημα, καταπολεμώντας έτσι τη χαλάρωση.

Η τεχνική

Κατά τη διαδικασία εισάγονται στο δέρμα πολύ λεπτές αποστειρωμένες βελόνες διαμέτρου 0,12-0,18 mm.  Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν μια αίσθηση ενός απλού τσιμπήματος. Οι βελόνες μπαίνουν στο πρόσωπο αλλά και σε άλλα σημεία στο σώμα. Εάν εφαρμόζεται για προληπτικούς λόγους οι συνεδρίες είναι 10. Σε άλλη περίπτωση ο απαραίτητος αριθμός συνεδριών είναι 12, πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος και την ιδιοσυγκρασία του καθενός.

Αντενδείξεις

Η θεραπεία δεν έχει αντενδείξεις εφόσον γίνεται από σωστά εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Η ηλικία

Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας. Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει προληπτικά στην ηλικία των 30, ωστόσο ακόμα πιο ευεργετικά αποτελέσματα έχει ο αισθητικός βελονισμός όσο μεγαλώνουμε.

Το αποτέλεσμα διαρκεί δύο χρόνια. Σημαντικό ρόλο όμως σε αυτό παίζουν και η διατροφή, ο σωστός ύπνος και ο θετικός τρόπος σκέψης.