ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πιείτε 2 λίτρα νερό εύκολα, με αυτό τον τρόπο!

Ολοι γνωρίζουν τα οφέλη της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας νερού, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν τελικά να πιουν τα περίφημα 2 λίτρα την ημέρα που είναι απαραίτητα σύμφωνα με τους ειδικούς για την καλή ενυδάτωση του οργανισμού.

Υπάρχουν ωστόσο, τρόποι για να πετύχετε το στόχο!

Έχετέ το κοντά σας

Συχνά ξεχνάμε να πιούμε νερό, όχι γιατί δεν διψάμε, αλλά απλώς γιατί δεν το σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια της έντονης και κουραστικής μέρας μας. Όταν είστε στη δουλειά, ένα μπουκάλι νερό δίπλα σας, θα λειτουργήσει σαν μια συνεχής υπενθύμιση. Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, αρχίστε να «αναγκάζετε» τον εαυτό σας να πίνει νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να γίνει φυσικό αντανακλαστικό σας.

Δώστε του λίγη γεύση

Ποιος είπε ότι η ενυδάτωση πρέπει να είναι βαρετή ή άγευστη; Μπορείτε να ξεδιψάσετε το σώμα σας και με άλλους τρόπους, όπως διάφορα αφεψήματα, ένα πράσινο τσάι ή έναν ελαφρύ καφέ. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε με την καφεΐνη. Θέλετε μια πιο γευστική λύση χωρίς παρενέργειες; Νερό με φρούτα: διαλέξτε τα αγαπημένα σας φρούτα, αφήστε τα να αρωματίσουν το νερό σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες ή στο ψυγείο για 24 ώρες και δοκιμάστε το!

Αν δεν μπορείτε να το πιείτε, φάτε το!

Κάτι που συχνά δεν σκεφτόμαστε είναι ότι και τα τρόφιμα μπορούν να συμμετέχουν στον σκοπό μας και να μας βοηθήσουν να καταναλώσουμε τα 2 λίτρα νερό: συμπεριλάβετε στη διατροφή σας φρέσκα λαχανικά και φρούτα (μερικά μάλιστα, όπως το καρπούζι, είναι πραγματικές δεξαμενές νερού) ή σούπες.