ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Στητό ντεκολτέ με 4 μικρές «θυσίες»

Ο χρόνος δεν κάνει εξαιρέσεις, ωστόσο υπάρχουν μερικά μυστικά για να αποτρέψουμε τη χαλάρωση και να έχουμε στητό στήθος.

Έτσι μπορείτε να έχετε ένα ντεκολτέ ακαταμάχητο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Σταθερό σωματικό βάρος

Οι μεγάλες αυξομειώσεις του βάρους εκτός από κακό στην υγεία σας θα έχουν επιπτώσεις και στο σώμα σας. Αν, λοιπόν, η χαλάρωση στο στήθος σας είναι το τελευταίο θέαμα που θα θέλατε να αντικρύσετε, κρατήστε ένα σταθερό βάρος στο σώμα σας. Αν, ωστόσο, είναι ανάγκη να πάρετε ή να χάσετε κάποια κιλά, κάντε το αλλά με αργό και σταθερό ρυθμό.

Σταματήστε το κάπνισμα

Το κάπνισμα, ως γνωστόν, βλάπτει σοβαρά την υγεία μας. Ωστόσο, οι αρνητικές επιδράσεις του, δε σταματούν εκεί. Το κάπνισμα κάνει πολύ κακό και στο δέρμα μας. Το αφυδατώνει και το γερνά πρόωρα. Επειδή, σίγουρα, οι ρυτίδες και η ραγδαία πτώση του στήθους σας δεν είναι αυτό που αναζητάτε, κόψτε το κάπνισμα εγκαίρως!

Καλή στάση σώματος

Η σωστή στάση στο σώμα μας εκτός από εμπιστoσύνη και σιγουριά, δηλώνει αυτοπεποίθηση και ελκύει σα μαγνήτης τους άλλους. Για να την αποκτήσετε πιο εύκολα, αρχίστε να ασκήστε καθημερινά. Οι αλλαγές θα σας εντυπωσιάσουν!

Push-ups

Παρόλο που δεν αποτελεί και την πιο εύκολη άσκηση, τα push-ups συντελούν καθοριστικά στην τόνωση του πάνω μέρους του σώματός σας. Ξεκινήστε, λοιπόν, τα push-ups και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι οι μύες του σώματος σας οικοδομούνται και το στήθος σας ανορθώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.