ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Το μοντέλο που έγινε viral για το διαφορετικό χρώμα ματιών της, τελικά είναι απάτη! (pics)

Πριν 3 χρόνια έγινε γνωστό ως το κορίτσι με την ετεροχρωμία της ίριδας. Η Sarah McDaniel, ήταν μάλιστα στο πρώτο εξώφυλλο του Playboy που δεν είχε γuμνό. Τελικά ο ίδιος της ο πατέρας αποκάλυψε το μυστικό της…

Η ίδια δήλωνε ότι πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται ετεροχρωμία της ίριδας και είναι μία γενετική ανωμαλία που είναι υπεύθυνη για το διαφορετικό χρώμα στα μάτια της. Έτσι το ένα της μάτι είναι καφέ-μελί και το άλλο μπλε. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ σπάνια και συμβαίνει μόνο περίπου σε 6 ανά 1,000 γέννες.

Η Sarah λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια απολάμβανε τη δημοσιότητα που της έφερε αυτή η –υποτιθέμενη- γενετική πάθηση, κάνοντας καριέρα ως μοντέλο του Instagram. Βέβαια, όπως ξέρουμε, δεν πρέπει να πιστεύουμε ό,τι βλέπουμε στο Instagram. Και δυστυχώς αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Sarah.

View this post on Instagram

@ryanhattaway

A post shared by Sarah (@krotchy) on

Όπως αποκαλύφθηκε, η Sarah McDaniel έχει βάλει εμφύτευμα για να κάνει το μάτι της ανοιχτό μπλε. Το εμφύτευμα, ωστόσο, δεν επιτρέπει στις κόρες να διασταλούν σωστά, με αποτέλεσμα να φαίνεται αφύσικο, ειδικά όταν το άλλο μάτι είναι διασταλμένο. Δεν έχει επίσης βάθος και έχει ένα επίπεδο χρώμα. Φυσικά, η Sarah επιμένει ότι είναι πραγματικά τα μάτια της. Μάλιστα σε συνεντεύξεις της δηλώνει ότι έχει υποστεί bullying ως παιδί για την ετεροχρωμία της!

Την αλήθεια αποκατέστησε ο πατέρας της, ποστάροντας φωτογραφία της Sarah από όταν ήταν παιδί, με καστανά μάτια.

Τα οφθαλμικά εμφυτεύματα δεν είναι εγκεκριμένα από την FDA και έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες όπως γλαύκωμα, τύφλωση ή όραση και πολλά άλλα.