ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

4 συχνές ερωτήσεις για τα fillers στα χείλη

Η αυξητική χειλιών είναι μια από τις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που έχει σαν σκοπό να κάνει τα χείλη πιο πλούσια και σαρκώδη.

Στις μέρες μας η συχνότερη τεχνική γίνεται στο ιατρείο με υλικά πληρώσεως όπως είναι το υαλουρονικό οξύ. Είναι ένα φυσικό υλικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και αυξάνει τον όγκο των χειλιών βελτιώνοντας και το σχήμα τους παράλληλα.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διάρκεια εφαρμογής της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά συνολικά. Μετά τη διαδικασία μπορεί να παρουσιαστεί μια ήπια κοκκινίλα και πρήξιμο στην περιοχή έγχυσης, ωστόσο αυτά τα συμπτώματα υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες.

Πότε γίνεται ορατό το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και σε 2-3 μέρες αφού φύγει το πρήξιμο φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες. Μετά από την πάροδο της δράσης του υλικού χρειάζεται επανατοποθέτηση για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και 1 χρόνο, εξαρτάται από το μεταβολισμό, την ποιότητα του υαλουρονικού οξέος και, φυσικά, την τεχνική του ιατρού. 

Μπορεί κάποιος να είναι αλλεργικός στο υαλουρονικό;

Δεν υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις. Ο λόγος είναι γιατί το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται είναι όμοιο με το ανθρώπινο υαλουρονικό. Αν είστε αλλεργική στην ξυλοκαΐνη ενημερώστε τον πλαστικό χειρουργό σας.