ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αναγέννηση δέρματος και αποκατάσταση όγκου στο πρόσωπο

Η ατροφία του δέρματος και η απώλεια είναι κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης του προσώπου. Συμβάλλουν δε, στο σχηματισμό των ρυτίδων και της πτώσης του περιγράμματος.

Μια νέα τεχνική έρχεται να δώσει λύση.
Το SEFFI (Superficial Enhanced Fluid Fat Injection) και το MicroSEFFI συγκαταλέγονται πλέον στις πιο χρησιμοποιούμενες τεχνικές για την αναγέννηση του δέρματος και την επαναφορά της έντασής του. Πρόκειται για μια αναγεννητική θεραπεία με stem cells, όπου με την ειδική της κάνουλα πραγματοποιείται συλλογή υγρού λίπους χωρίς απαραίτητη επεξεργασία για τη ρευστοποίησή του.

Τα αποτελέσματα

Μετά την εφαρμογή του Seffiller είναι εντυπωσιακή η βελτίωση της υφής του δέρματος αλλά ακόμα πιο πολύ η αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Δημοσιευμένες μελέτες του καθηγητή και πλαστικού χειρουργού Alessandro Gennai αποδεικνύουν ότι ο ιστός που εγχύεται με την ειδική κάνουλα SEFFI είναι πλούσιος σε CVF και ADCSs, κύτταρα τα οποία είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική αυτή αναγεννητική θεραπεία. Τo μέσο ποσό του ιστού που λαμβάνεται μέσω αυτής της διαδικασίας είναι 4 έως 12 ml όπου συγκεντρώνονται πάνω από 1 εκατομμύριο stem cells.

Η διαδικασία

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι ασφαλής, αποτελεσματική και δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά. Μετά τη θεραπεία ο ασθενής φεύγει και επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές της.

Πλεονεκτήματα

Σε σχέση με μια τυπική θεραπεία λιποπρόσθεσης, η μέθοδος SEFFI προκαλεί λιγότερο οίδημα, αφού η βασική δράση της είναι η αναγέννηση λόγω των stem cells. Aυτή η αναγεννητική δράση είναι εμφανής στο δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή, ενώ το αποτέλεσμα ενισχύεται με την επανάληψη της θεραπείας Seffiller περίπου κάθε 3-6 μήνες. Φυσικά, εάν χρειάζεται, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες ιατρικές αισθητικές διαδικασίες, όπως laser, peelings, νήματα, needling κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.