ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

80% αποκατάσταση των ραγάδων με νέα τεχνική

Οι ραγάδες σώματος εξακολουθούν να αποτελούν ένα ιδιαίτερα συχνό και ενοχλητικό συνάμα αισθητικό πρόβλημα.

Η απότομη διαστολή του δέρματος για λόγους όπως είναι η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη, η εφηβεία, η αύξηση και η ανάπτυξη στήθους, η ανάπτυξη σώματος σε ύψος, μπορούν  να προκαλέσουν ραγάδες. Αυτό συμβαίνει επειδή η ικανότητα της μειωτικής δραστηριότητας και της διαστολής των δερματικών ιστών δεν συμβαδίζει με αυτή την απότομη διαστολή, πράγμα που προκαλεί ρήγματα στα βαθύτερα στρώματα του χορίου.

Η κληρονομικότητα έχει ενοχοποιηθεί μόνο όσον αφορά στην ελαστικότητα του δέρματος. Για κάποια αίτια όπως η παχυσαρκία, ευθύνεται το ίδιο το άτομο. Κάποια άλλα αίτια όπως η εφηβεία για παράδειγμα δεν μπορούν να αποφευχθούν.

Θεραπείες

Οι ραγάδες ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία ανάπτυξης και ωρίμανσης της βλάβης, όποια κι αν είναι η αιτία. Στην αρχή οι βλάβες είναι έντονα ερυθρές, μετά γίνονται υπόχρωμες ροζ και ακολουθεί η ωχρή λευκή τελική τους όψη. Στην πραγματικότητα ακολουθεί την ίδια πορεία ωρίμανσης σαν μια οποιαδήποτε ουλή. Αναλόγως σε ποιο στάδιο βρίσκονται, τότε επιλέγεται και η αρμόζουσα θεραπεία.

Εφαρμογή dye laser σε πρόσφατες ραγάδες, fraxel laser, microneedling roller therapy με εφαρμογή μεσοθεραπείας και εφαρμογή βλαστοκυττάρων μέσα στα σημεία ρωγμής του δερματικού ιστού.

Ενδεδειγμένη μέθοδος

Με τον συνδυασμό θεραπειών το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: laser με το microneedling-βλαστοκύτταρα-μεσοθεραπεία. Σκοπός είναι να αυξηθούν τα ποσοστά αποκατάστασης μέχρι και 80% από βλαστοκύτταρα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και σύσφιξη του δέρματος, πράγμα που στο σύνολο των περιπτώσεων συνυπάρχει.

Ο συνδυασμός των τριών τεχνικών laser-microneedling roller therapy-PRP μεσοθεραπεία, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο θεραπείας όπου μπορεί κάποιος να δει σοβαρά αποτελέσματα.

Για την ολοκλήρωση της θεραπείας των ραγάδων απαιτούνται έξι με δέκα συνεδρίες, διάρκειας τριάντα με σαράντα λεπτών η κάθε μία. Οι εφαρμογές γίνονται σε μεσοδιάστημα δέκα με δεκαπέντε ημερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.