ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Baby Botox: Η απάντηση στα «παγωμένα πρόσωπα»

Το Baby Botox αποτελεί «εφεύρεση» για τους ηθοποιούς του Hollywood και αμέσως έγινε διάσημο στην Αγγλία και υπόλοιπη Ευρώπη.

Δημιουργήθηκε για όποιον ήθελε να μειώσει τις ρυτίδες και να μην τους επιτρέψει να βαθύνουν, αλλά να μην έχει παγωμένη έκφραση και να διατηρείται η εκφραστικότητα στο πρόσωπο.

Η διαδικασία

Στο micro Botox όπως αλλιώς λέγεται, χρησιμοποιούνται πολύ μικρότερες δόσεις του φαρμάκου, ακριβώς στις ίδιες θέσεις όπως και με το κανονικό full face Botox.

Το αποτέλεσμα είναι να σβήνουν οι λεπτές ρυτίδες, ενώ οι μεγαλύτερες και βαθύτερες ρυτίδες μειώνονται και γλυκαίνουν. Το πρόσωπο αποκτά μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

Πλεονεκτήματα

Με το baby botox δεν παγώνει το πρόσωπο και διατηρεί μια τελείως φυσική εκφραστικότητα και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό σε βαθμό που να μην μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έγινε η εφαρμογή. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς ανθρώπους.

Η κίνηση των μυών της έκφρασης δηλαδή συνεχίζεται αλλά με μικρότερη ένταση, οπότε και οι ρυτίδες εμφανίζονται λιγότερο έντονες επιτυγχάνοντας ένα πολύ «φυσικό» αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς το πρόσωπο δείχνει να είναι φρέσκο και «ξεκούραστο».

Επίσης σε νεαρά άτομα που έχουν πρόβλημα ρυτίδων μόνο σε μια περιοχή του προσώπου πχ στο μεσόφρυο λόγω έντονης συνοφρύωσης γίνεται η εφαρμογή μόνο σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιώντας πολύ λίγες μονάδες του φαρμάκου. Έτσι λύνεται αυτό το πρόβλημα πριν δημιουργηθούν έντονες βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο. Σε ηλικίες από 30 ετών, αλλά και σε νεότερα, γίνεται προληπτική εφαρμογή λίγων μονάδων του φαρμάκου στο μέτωπο. Με αυτό τον τρόπο δεν επιτρέπεται στους μετωπιαίους μυς να δημιουργούν τις οριζόντιες ρυτίδες «άρνησης» και με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνεται η εμφάνιση των ρυτίδων.