ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Britney Spears: Βγήκε από την ψυχιατρική κλινική με περισσότερες πλαστικές (pics + vid)

Νέες πλαστικές για την πρώην “πριγκίπισσα της ποπ”. Δείτε όλες τις αλλαγές στην εμφάνισή της από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα.

Η Britney Spears ξαναέκανε την εμφάνισή της αυτές τις μέρες, καθώς βγήκε από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν, λόγω της συναισθηματικής πίεσης που περνούσε μετά την ασθένεια του μπαμπά της.

Την Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς εθεάθη με το σύντροφό της σε ξενοδοχείο του Beverly Hills.

Σύμφωνα με το περιοδικό Life & Style, ο πλαστικός χειρουργός Dr. Norman M. Rowe πιστεύει ότι η τραγουδίστρια έχει κάνει πρόσφατα μερικές νέες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

“Κατά τη γνώμη μου, έχει βάλει fillers στα μάγουλά της και έχει ανορθώσει με botox τα φρύδια της, καθώς τα μάγουλά της φαίνονται πιο γεμάτα και τα φρύδια της πιο ψηλά”, δήλωσε ο γιατρός.

Η pop star δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, λέγοντας στους φαν της να μην ανησυχούν γι ‘αυτήν. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να ανασυνταχθεί και υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή.

Φυσικά, οι πρόσφατες αλλαγές έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά επεμβάσεων που ξεκίνησαν από την αρχή της καριέρας της. Όσοι παρακολουθούν χρόνια την πορεία της Spears, θα έχουν παρατηρήσει την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Αρχικά, υπάρχει μια εντυπωσιακή διαφορά στη μύτη της Britney αν συγκρίνουμε τις φωτογραφίες της πριν και μετά. Κορυφαίοι χειρουργοί έχουν αξιολογήσει ότι η τραγουδίστρια επέλεξε να αδυνατίσει το σχήμα της μύτης της έτσι ώστε το προφίλ της να φαίνεται πιο θηλυκό.

Το στήθος της Britney είναι πραγματικό; Έχουμε τη μητέρα της, Lynne, για να επιβεβαιώσουμε τις φήμες.
Σε μια συνέντευξη του 2008 στο περιοδικό Rolling Stone, η Lynne είπε ότι έδωσε την άδεια στην κόρη της να βάλει εμφυτεύματα στήθους ως έφηβη. Η μαμά της Britney είπε ότι μετάνιωσε που της το επέτρεψε επειδή το σώμα της άλλαζε ακόμα. Όταν το φυσικό μέγεθος του στήθους της Britney μεγάλωσε, έβγαλε τα εμφυτεύματα.

Αλλά μάλλον τα ξαναέβαλε. Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, το στήθος της έμοιαζε σαφώς ενισχυμένο.

Όσο για το πρόσωπό της, πρόσωπο του ευρύτερου κύκλου της είπε ότι η Britney έχει εμμονή με τις ενέσεις botox. Φαίνεται ότι κάνει μία φορά κάθε λίγες εβδομάδες, όταν η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται ιδανικά κάθε τρεις έως έξι μήνες.

Η ίδια η Britney, επίσης, αποκάλυψε στο περιοδικό InStyle πριν από τέσσερα χρόνια ότι πηγαίνει σε ένα διάσημο γιατρό του Beverly Hills για fillers στα χείλη.

Δείτε πώς ήταν η Britney στην αρχή της καριέρας της και πώς είναι σήμερα: