ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μεσοθεραπεία: Απλή, με υαλουρονικό οξύ και PRP

Υπάρχει ένα είδος μεσοθεραπείας για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας. Μάθετε τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και την έκταση αυτού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Μεταξύ 20-30: για ενυδάτωση, λάμψη, διατήρηση της νεότητας του δέρματος και καθυστέρηση εμφάνισης ρυτίδων.
  • Μεταξύ 30-40: για ομαλοποίηση των λεπτών γραμμών, τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος, αποκατάσταση της ενυδάτωσης και λάμψη.
  • Μετά τα 45+: για διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και αποκατάσταση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος.

Ανάλογα με τη φύση του διαλύματος που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίησή της, η θεραπεία διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες. Ανάλογα με την ηλικία του ασθενή, αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας του μπορεί να εφαρμοστεί:

  1. Απλή Μεσοθεραπεία Προσώπου όπου χρησιμοποιείται διάλυμα αμινοξέων, μετάλλων και Βιταμινών
  2. Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ, η οποία είναι πιο ενισχυμένη από την προηγούμενη και εκτός από τις βιταμίνες και αμινοξέα περιέχει και αδιασταύρωτο υαλουρονικό οξύ. Το τελευταίο έχει την ικανότητα να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό και να ενυδατώνει βαθιά.
  3. Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου – PRP . Πρόκειται για τη μεσοθεραπεία προσώπου με αίμα που προέρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Είναι η ανώτερη μορφή μεσοθεραπείας προσώπου, καθώς οι αυξητικοί παράγοντες που περιέχονται στο πλάσμα οδηγούν σε πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών της επιδερμίδας και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε αντιγήρανση και πλήρη ανανέωση της επιδερμίδας.

Με τη μέθοδο της Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου, το δέρμα εμπλουτίζεται με ένα ειδικό μείγμα θρεπτικών συστατικών πλούσιο σε  βιταμίνες, συνένζυμα, μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία συμβάλλουν στην αντιγήρανση. Η ενισχυμένη μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ στοχεύει περισσότερο στην ενυδάτωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας. Επιπλέον θρέφει και επιδιορθώνει φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και επαναφέροντας τη χαμένη νεανικότητα και σφριγηλότητά του.