ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αυξητική στο πηγούνι χωρίς νυστέρι

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το γένειο (πηγούνι) είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία, το οποίο χαρακτηρίζει την ομορφιά στο πρόσωπο.

Πολλά άτομα που έχουν μικρό πηγούνι, καταλαβαίνουν ότι κάτι χαλάει την αισθητική του προσώπου τους, αλλά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι είναι αυτό.

Τελικά δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να πηγαίνει ένα άτομο στον πλαστικό χειρουργό για να φτιάξει τη μύτη του, ενώ το πραγματικό του πρόβλημα είναι κυρίως στο πηγούνι του.

Παρόλο που είναι μία τελείως διαφορετική περιοχή στο πρόσωπο σε σχέση με τη μύτη, αυτά τα δύο στοιχεία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους, συνδεδεμένα με συγκεκριμένες αναλογίες και γωνίες, που χαρακτηρίζουν την αρμονία ενός προσώπου.

Είναι πολύ συχνό ένα άτομο το οποίο έχει γαμψή μύτη, να έχει και πολύ μικρό γένειο (πτηνοειδές προσωπείο), που μπορεί να συνοδεύεται και από προγούλι. Όταν τα δύο (ή τρία) αυτά προβλήματα συνυπάρχουν, η διόρθωσή τους, ταυτόχρονα, στην ίδια επέμβαση, δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ενέσιμα υλικά

Εκτός από την επέμβαση στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν ενθέματα και να δώσουν στο πηγούνι το ιδανικό μέγεθος που χρειάζεται για να αποκτήσει αρμονία το προφίλ, λύση ανώδυνη και εξίσου αποτελεσματική δίνουν τα ενέσιμα υλικά.
Όλα σχεδόν τα είδη των ενέσιμων υλικών έχουν χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του γενείου. Το πιο συχνό είναι το υαλουρονικό. Και άλλα όμως υλικά, όπως το PMMA (Artecoll), ενέσιμος υδροξυαπατίτης (Radiesse), hydrogel, aquamid και διάφορα άλλα χρησιμοποιούνται για αύξηση στο γένειο.
Το μειονέκτημα είναι ότι τα πιο πολλά από αυτά, όπως το υαλουρονικό, είναι απορροφήσιμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι συνήθως πάνω από ένα χρόνο.
Όμως, πρόκειται για μία μέθοδο χωρίς χειρουργείο (αυξητική στο πηγούνι χωρίς νυστέρι) και απαιτούνται περίπου 5 λεπτά, για να επιτευχθεί το τελικό του αποτέλεσμα.

Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή και να το διορθώσουμε, εάν δεν είναι της αρεσκείας μας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία πρώτη μέθοδος και εφόσον το αποτέλεσμα αρέσει, μπορεί να αποφασίσει η/ο ενδιαφερόμενη/ος να προχωρήσει σε μία άλλη, πιο μόνιμη μέθοδο.

Αυξητική με χρήση λίπους

Με την μέθοδο αυτή ο πλαστικός χειρουργός παίρνει λίπος από κάποιο μέρος του σώματος, που συνήθως είναι η κοιλιά. Κατόπιν, αυτό το λίπος το επεξεργάζεται και το εγχύει στην περιοχή του γενείου. Η λήψη λίπους λειτουργεί περίπου όπως η έγχυση ενέσιμων υλικών, αλλά είναι μια διαδικασία λίγο μεγαλύτερη. Αυτό συμβαίνει διότι πρέπει να γίνει και η λήψη και η επεξεργασία του λίπους, εκτός από την τοποθέτηση. Έχει βέβαια το πλεονέκτημα ότι ένα μεγάλο μέρος του λίπους που τοποθετείται παραμένει για πάντα, δηλαδή το αποτέλεσμα είναι κατά ένα μεγάλο μέρος μόνιμο.

Γενικά, η αυξητική γενείου είναι μία μέθοδος σύντομη, σχετικά εύκολη και συνήθως δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *