ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ενυδατώστε τα χέρια σας με υαλουρονικό οξύ!

Η ενυδάτωση των χεριών δεν έχει ηλικία. Σημαντικοί παράγοντες είναι η κατάσταση της ίδιας της επιδερμίδας, αλλά και το κατά πόσο η έκθεση στον ήλιο έχει αφήσει τα σημάδια της σε αυτήν.

Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέως στα χέρια είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη αγωγή που αντικαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέως στο δέρμα. Οταν αυτά μειώνονται με το πέρασμα των ετών εξασθενεί η επιδερμίδα, αποκτά ρυτίδες, τραχιά αίσθηση και χάνει τη λάμψη της. Το υαλουρονικό οξύ εγχέεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας για να βελτιώσει την ενυδάτωση αλλά και να προστατεύσει από την καθημερινή περιβαλλοντική φθορά που προκαλεί ελεύθερες ρίζες. Έτσι το δέρμα αποκτά μία αναζωογονημένη φυσική λάμψη, ελαστικότητα, χρώμα ροδαλό και νεανικό.

Η μέθοδος για τα χέρια απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 38 ετών και πάνω, ενώ εάν η εφαρμογή γίνει στο πρόσωπο τότε αφορά περισσότερο σε γυναίκες από 30 ετών και πάνω.

Η διαδικασία

Όπως κάθε εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην αισθητική ιατρική, είναι μια ενέσιμη διαδικασία. Εγχέεται στην επιδερμίδα με τις λεπτότερες βελόνες που υπάρχουν και προκαλεί ελάχιστη ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι άμεσος και μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας άμεσα.

Χρειάζονται από 3 μέχρι 5 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, προκειμένου να δείτε επιθυμητά αποτελέσματα με διάρκεια από 8 μήνες έως 1 χρόνο, ανάλογα με το βάθος και την έκταση του προβλήματος.