ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

“Γεμίστε” τα χείλη σας φυσικά και με ασφάλεια

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε ένα ελκυστικό και γεμάτο χείλος ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Όταν πρόκειται για γέμισμα ή άλλες θεραπείες χειλιών, είναι συνετό να θυμάστε ότι το περισσότερο δεν είναι πάντα και καλύτερο. “Είναι πραγματικά σημαντικό να μην γεμίσετε το άνω χείλος”, υπογραμμίζει ο πλαστικός χειρουργός Jason Cooper. Το υπεργέμισμα δημιουργεί μια αφύσικη εμφάνιση και δεν είναι ευχάριστο. “Το να φοσυκώνεις το άνω χείλος για να γεμίζεις βαθιές γραμμές είναι ένα πράγμα, αλλά το να δημιουργείς όγκο ή πρήξιμο του άνω χείλους είναι ανεπιθύμητο και δεν είναι αισθητικά ελκυστικό”, συμπληρώνει. 

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι να συμβουλευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό, που είναι ειδικευμένος στην αύξηση των χειλιών. Το γέμισμα των χειλιών απαιτεί δεξιότητα και τεχνική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει να δείτε πριν και μετά φωτογραφίες. Θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι ότι επιλέγετε γιατρό που καταλαβαίνει τις ανάγκες και τους στόχους σας.

“Γι’ αυτό χρειάζεστε έναν αισθητικό χειρούργο που επικεντρώνεται στο πρόσωπο”, καταλήγει ο Cooper. “Είναι καλό να ενσωματώνονται και άλλες περιοχές, όπως τα χείλη και τα αυτιά, ο λαιμός και το πηγούνι, επειδή αποτελούν μια ολόκληρη προσέγγιση στο πρόσωπο. Ο χειρούργος πρέπει να κατανοήσει τις σχέσεις, τους λόγους και την ανατομία και να μεταφέρει τις διαφορετικές επιλογές θεραπείας σε κάθε άτομο“.