ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να είναι η λύση στα ανδρικά “παχάκια”

Η Κρυολιπόλυση συνιστά την πλέον κατάλληλη μέθοδο για τον περιορισμό της συγκέντρωσης λιπώδους ιστού σε συγκεκριμένα σημεία του ανδρικού σώματος. Είναι μάλιστα η πιο κοινή παγκοσμίως αισθητική επέμβαση στους άνδρες.

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία η οποία επάξια αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, αφού καταστρέφει τα λιποκύτταρα από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους, με αναίμακτο και εντελώς ακίνδυνο τρόπο.

Πού εφαρμόζεται

Η μέθοδος προσφέρει ανώδυνη εξάλειψη του τοπικού πάχους σε μερικές μόνο συνεδρίες και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να αποχαιρετήσετε μια για πάντα τα «παχάκια». Σε άνδρες έχει κυρίως εφαρμογή στα πλάγια της κοιλιάς και του κορμού, μειώνοντας το “σωσιβιάκι” ή άλλα σημεία που ενοχλούν, όπως το στομάχι.

Γενικώς, είναι ιδανική μέθοδος για περιοχές του σώματος με επίμονο τοπικό πρόβλημα λίπους, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με εντατική σωματική άσκηση.

Τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης

Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης προκαλεί την απόπτωση (διεργασία προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου) των λιποκυττάρων στις υπό θεραπεία περιοχές του σώματος.

Στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες ισχυρού και παρατεταμένου ψύχους.

Η ελεγχόμενη καταστροφή των λιποκυττάρων διενεργείται με απόλυτη ασφάλεια και ο οργανισμός αποβάλλει το περιττό λίπος από το σώμα μέσω των φυσικών διαδικασιών.

Το αποτέλεσμα που προσφέρει η Κρυολιπόλυση είναι μόνιμο καθώς στοχεύει στην απόπτωση ενός αριθμού λιποκυττάρων στο σώμα.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με τη γλυπτική σώματος, η οποία μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο το υποδόριο λίπος και τη χαλάρωση του δέρματος, ώστε να αναδειχτούν περισσότερο οι κοιλιακοί. Σημαντικό είναι και οι δύο παραπάνω τεχνικές έχουν μηδενική αποθεραπεία.