ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Lash lift, η φυσική απάντηση στα eyelash extensions

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα lash extensions καταστρέφουν τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Υπάρχει όμως μια εναλλακτική τεχνική μπορεί να τις αναδείξει.

Ονομάζεται lash lift και δεν έχει καμία σχέση με την τεχνική eyelash extensions. Πρόκειται για περμανάντ και ενδεχομένως βαφή βλεφαρίδων που διαρκεί χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε φθορά στις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Το βασικό είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά η εφαρμογή γίνεται στις φυσικές βλεφαρίδες, χωρίς να καταστρέφονται.

Η διαδικασία

Η τεχνική είναι πολύ απλή. Ένα «μαξιλαράκι» ακουμπά πάνω στα βλέφαρα και εκεί επάνω η τεχνίτρια γυρίζει τις δικές σας βλεφαρίδες. Έπειτα, εφαρμόζονται κάποια ειδικά προϊόντα ώστε οι βλεφαρίδες να μείνουν γυρισμένες. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Όταν τελειώσει μπορείτε να κάνετε ειδική βαφή βλεφαρίδων, αν οι φυσικές βλεφαρίδες είναι πολύ ανοιχτόχρωμες ή θέλετε να έχετε πιο έντονο βλέμμα.

Κατευθείαν, αποκτάτε βλεφαρίδες μακρύτερες, πιο έντονες, με φυσική καμπύλη, σαν να φορά μια εντυπωσιακή μάσκαρα που δεν φεύγει και δεν αλλοιώνεται μέσα στο νερό.

Είναι ιδανική για όσες έχουν πυκνές ή κανονικές βλεφαρίδες, αλλά είναι γυριστές, πεσμένες ή έχουν ακανόνιστη κατεύθυνση.

ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το lash lift.

Οι φυσικές βλεφαρίδες:

  1. θα αποκτήσουν έντονη καμπυλότητα για 6-8 εβδομάδες
  2. θα δείχνουν πιο μακριές ακόμα και μέσα στο νερό ή τη θάλασσα
  3. δεν θα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα όπως μάσκαρα ή ψαλίδι βλεφαρίδων
  4. Το εφέ αυτό εξασθενεί σταδιακά και όχι απότομα. Το πιο βασικό είναι ότι οι βλεφαρίδες δεν επιβαρύνονται καθόλου, όπως με τα eyelash extensions, και δεν αποδυναμώνονται.