ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μικροβελόνες για αψεγάδιαστο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα

Οι ενυδατικές κρέμες και τα προϊόντα φροντίδας βοηθούν στην ενίσχυση του δέρματος, αλλά δρουν επιφανειακά.

Το Microneedling ή «μεσοθεραπεία κολλαγονογένεσης με μικροβελόνες» εκμεταλλεύεται τη χρήση ειδικών μικροβελόνων για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα την εισαγωγή κατάλληλων δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα. Συγκεκριμένα προκαλεί μικροτραύματα στο δέρμα το οποίο «υποχρεώνεται» να μπει σε διαδικασία ανάπλασης μέσω της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου.

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και πολύ πιο γρήγορη. Αρχικά απλώνεται πρώτα στο πρόσωπο ένας αντιγηραντικός ορός με υαλουρονικό, πεπτίδια, βιταμίνες και άλλους αναπλαστικούς συσφικτικούς παράγοντες όπως DΜΑΕ ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Με το microneedling ανοίγονται δίοδοι για τη διείσδυση των πολυβιταμινών και του υαλουρονικού οξέος στις βαθύτερες στιβάδες, με αποτέλεσμα το δέρμα να ενυδατώνεται, να ενισχύεται με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και συγχρόνως, με τη διέγερση που προκαλούν στο χόριο οι βελόνες, ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επανόρθωσης των φθορών των κυττάρων.

Αψεγάδιαστο δέρμα

Με τον τρόπο αυτό το δέρμα όχι μόνο θωρακίζεται απέναντι στην απώλεια υγρασίας –σημαντικός παράγοντας γήρανσης– αλλά και προλαμβάνει τα σημάδια φωτογήρανσης.

Συγκεκριμένα:

*Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

*Αυξάνει το πάχος της επιδερμίδας

*Δίνει καθαρό και φωτεινό πρόσωπο

*Διορθώνει τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες

*Εξαφανίζει τους διευρυμένους πόρους του δέρματος

*Μειώνει αισθητά τις ουλές που δημιουργούνται από την ακμή

*Διεγείρει τις φυσικές λειτουργίες ανάπλασης του δέρματος

*Κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος – ακόμη και για λεπτό δέρμα

*Μπορεί να εφαρμοσθεί σε πρόσωπο,λαιμό και σώμα

*Δεν αφαιρεί στρώμα υγιούς επιδερμίδας

*Δεν προκαλεί φωτο-ευαισθησία στο δέρμα

*Δεν έχει αντενδείξεις

*Δεν έχει χρόνο αποθεραπείας

Επειδή το microneedling στο πρόσωπο πραγματοποιείται σε μικρό βάθος 1 χιλιοστού, σπάνια προκαλεί εκχυμώσεις – ίσως μόνο σε πολύ ευαίσθητα σημεία, όπως είναι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Για τον λόγο αυτό η επιστροφή στις κοινωνικές υποχρεώσεις είναι άμεση, ακόμα και τρεις ώρες μετά τη θεραπεία, ενώ το αποτέλεσμα είναι ορατό από την επόμενη κιόλας ημέρα.