ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πόσο σύντομα θα φορέσετε το τζιν σας μετά από Brazilian Butt Lift;

Όταν οι ασκήσεις γυμναστικής αποτυγχάνουν να σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την απόκτηση στρογγυλών, ανορθωμένων και γιατί όχι μεγαλύτερων οπισθίων, η λύση εντοπίζεται στην βραζιλιάνικης προέλευσης τεχνική που ονομάζεται Brazilian Butt Lift.

Αυτή η καινοτόμος διαδικασία χρησιμοποιεί το λίπος του ίδιου του ενδιαφερόμενου για να ενισχύσει το μέγεθος και το σχήμα των γλουτών. Είναι μια ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τα τεχνητά εμφυτεύματα και τους συναφείς κινδύνους.

Οι αξιόπιστοι χειρουργοί παρέχουν ακριβείς οδηγίες πριν και μετά την περίθαλψη για να βοηθήσουν τους ασθενείς να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, πολλές γυναίκες ανησυχούν για την αποκατάσταση και πόσο σύντομα μπορούν να επιστρέψουν στην κανονική δραστηριότητα.

Η διαδικασία της επέμβασης είναι ένας συνδυασμός λιποαναρρόφησης και μεταμόσχευσης λίπους. Το λίπος αφαιρείται μέσω λιποαναρρόφησης από άλλες περιοχές του σώματος (συνήθως στο στομάχι, τους γοφούς και τους μηρούς) και μεταφέρεται στους γλουτούς. Οι ειδικοί χειρουργοί συστήνουν ότι, γενικά, είναι πάντα προτιμότερο να περιμένετε περίπου 8 εβδομάδες για να φορέσετε τέτοια στενά ενδύματα. Η συμπίεση του νεοεισαχθέντος λίπους θα μπορούσε να επιρεάσει τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης. Έτσι, για να αυξήσετε την βιωσιμότητα του μοσχεύματος, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε σφιχτό ή περιοριστικό ρουχισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσής σας.

Ωστόσο, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν είναι τόσο ο τύπος του παντελονιού που φοράτε μετά από την εν λόγω επέμβαση, αλλά πόσο σφιχτό είναι. Δηλαδή υπάρχουν τζιν που είναι αρκετα χαλαρά και δεν καταπιέζουν την περιοχή για τουλάχιστον 6 εβδομάδες μετά, όσο περίπου διαρκεί η μετεγχειρητική πορεία.

Ορισμένοι ειδικοί επισημαίνουν ότι η χρήση τζιν 6 εβδομάδες μετά το Brazilian Butt Lift εξαρτάται πλήρως από τις μεμονωμένες εκτιμήσεις ασθενών και ότι διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Καθώς κάθε χειρούργος έχει διαφορετικό πρωτόκολλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ίδιο για συμβουλές σχετικά με αυτό το θέμα.

Συνήθως, τα τελικά αποτελέσματα της αύξησης των γλουτών με μεταφορά λίπους εμφανίζονται περίπου 6 μήνες μετά τη θεραπεία. Η σωστή μετεγχειρητική φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή και ασφαλή αποκατάσταση, καθώς και για τα καλά αποτελέσματα.

Ενώ η δεξιότητα του χειρουργού είναι πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων, πολλά εξαρτώνται από το πώς χειρίζεστε τη φάση της αποκατάστασης, ειδικά όταν πρόκειται να ακολουθήσετε τις μετεγχειρητικές οδηγίες του χειρουργού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.