ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μεσοθεραπεία για λιποδιάλυση στα ψωμάκια

Μερικές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλλετε με διατροφή και άσκηση δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια.

Η λιποαναρρόφηση είναι η θεραπεία με  τη μεγαλύτερη δημοφιλία, αλλά και αποτελεσματικότητα. Για μια λύση μη επεμβατική η  μεσοθεραπεία ενδείκνυται η ασφαλέστερη εναλλακτική.

Πως γίνεται

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενέσεις οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα, αυτή της σύριγγας για την ινσουλίνης, ενώ το διάλυμα περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο μέσω των ούρων.

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Μπορείτε άμεσα να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. 

Προϋπόθεση για εξαιρετικά αποτελέσματα

Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνετε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών) .

Η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, απαιτούνται 5 συνεδρίες  σε διάστημα 20– 25 ημερών και το μόνο που χρειάζεται από τον ασθενή είναι να εντείνει τις προσπάθειες που κάνει για άσκηση.  Με την ολοκλήρωση της θεραπείας υπάρχει μείωση στους πόντους στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα και βέβαια η θεραπεία απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν τοπικό πρόβλημα. Εκεί τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.