ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Επαναφέρετε τη νεότητα στα χέρια με λιποπλαστική

Χέρια με λεπτό αφυδατωμένο ή ατροφικό δέρμα, νεύρα και δυνατοί τένοντες, οστά, γάγγλια και άλλα ανατομικά στοιχεία μπορούν να προδώσουν την ηλικία σας.

Η πιο απλή λύση για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα είναι το να τοποθετήσετε δικό σας λίπος από άλλη περιοχή του σώματος μας στη ράχη των χεριών.

Η διαδικασία

Πρόκειται ουσιαστικά για λιποπλαστική στα χέρια που δείχνουν «ζαρωμένα» και αποστεωμένα. Το ευτυχές είναι πως η ποσότητα λίπους που χρειάζεται, ακόμη κι αν είναι μικρή, συλλέγεται από όλα εκείνα τα σημεία του σώματος στα οποία η ύπαρξη περιττού λίπους δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτική. Το λίπος που χρειάζεται είναι περί τα 60 g σε κάθε χέρι. Το λίπος αυτό το βρίσκουμε άφθονο και με καλή ποιότητα σε περιοχές όπως το κάτω μέρος της κοιλιάς, τα γόνατα ή τα αντιαισθητικά ψωμάκια.

Με την διαδικασία της τοπικής αναισθησίας και μια επέμβαση που δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά, αφαιρείται το απαραίτητο λίπος από την περιοχή που επιλέγει ο γιατρός. Το λίπος τοποθετείται σε ειδικές σύριγγες και υπόκειται σε ειδική επεξεργασία ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πάνω μέρος των χεριών. Το λίπος πλάθεται εύκολα και καταλαμβάνει τους κενούς χώρους ανάμεσα στα ανατομικά στοιχεία του χεριού. Η επέμβαση εφαρμογής του λίπους στα χέρια γίνεται στο ιατρείο από πλαστικό χειρουργό και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αυθημερόν σπίτι του.

Μόνιμα αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η διαδικασία εντελώς ανώδυνη. Το ήμισυ της ποσότητας του λίπους που τοποθετείται θα απορροφηθεί μέσα σε δύο μήνες, ενώ το υπόλοιπο ήμισυ θα παραμείνει στη θέση του για πάντα.