ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Nicole Kidman: Η σχέση αγάπης και μίσους με τις πλαστικές (pics + vid)

Πέρασε από πολλά στάδια και αποτυχημένες πλαστικές, αλλά σήμερα, στα 52 της είναι πιο όμορφη και καλοδιατηρημένη από ποτέ.

H Nicole Kidman ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική το 1983, ενώ το 1989 ήταν η χρονιά που γνώρισε επιτυχία. Από την αρχή ξεχώριζε για ιδιαίτερη εμφάνισή της: το μακρύ πρόσωπο, με τα λεπτά χαρακτηριστικά και τα σγουρά μαλλιά.

Γύρω στο 2002, μετά το χωρισμό της με τον Tom Cruise, αρχίζουν οι πρώτες αλλαγές στην εμφάνισή της. Οι ειδικοί λένε ότι έκανε ανόρθωση μετώπου (brow lift) ή μπότοξ στην περιοχή του μετώπου.

Ωστόσο, η αλλοίωση του προσώπου της συζητήθηκε έντονα για πρώτη φορά όταν παραβρέθηκε το 2008 στην πρεμιέρα της ταινίας ‘The Golden Compass’ στην Ιαπωνία και όλοι σχολίασαν ότι τα χείλη της μοιάζουν πρησμένα. Επίσης, το στήθος της, σε εμφάνιση το 2009, έδειχνε αρκετά πιο στητό σε σχέση με παλιά, κάτι που οδήγησε σε φήμες για προσθετική ή ανόρθωση στήθους.

Η αποκάλυψη ήρθε το 2011, όταν παράδεχθηκε ότι έχει κάνει botox, το οποίο έκανε το πρόσωπό της να μοιάζει ανέκφραστο. Γι’ αυτό, δήλωσε ότι αποφάσισε να το ξεφορτωθεί.

Από τότε, έχει εμφανιστεί κάποιες φορές δείχνοντας ελαφρώς πρησμένη, ίσως επειδή καθώς πλέον μεγαλώνει χρειάζεται τα fillers για να δείχνει το δέρμα της πιο σφριγηλό.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μετά το 2016 το πρόσωπό της έχει βρει τη φυσικότητά του.

Δείτε το βίντεο στο οποίο μιλάει για τα 50 χρόνια που έκλεισε.

Σήμερα, στα 52 της, με μια μικρή υποστήριξη από τον πλαστικό χειρουργό της, αλλά χωρίς υπερβολές, μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ.