ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πώς εξηγεί ο πλαστικός της Καρντάσιαν το πρόβλημα με τα οπίσθιά της (pics)

Όταν κυκλοφόρησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kim Kardashian με μαγιό στην παραλία, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από το κοινό και τα media.

Ο πλαστικός χειρουργός Aaron Rollins, που ανέλαβε την επέμβαση της reality star δήλωσε: «Aς αποτελέσει η Kim μάθημα για όσους επιθυμούν να μεγαλώσουν ένα μέρος του σώματός τους. Αν έχουν κυτταρίτιδα πριν την επέμβαση, τότε αυτή θα βρίσκεται εκεί και μετά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να το σκεφτούν προσεκτικά αλλιώς θα δείχνει τόσο άσχημο όσο της Kim.

Eίναι πολύ μεγάλα, υπερβολικά μεγάλα. Για τις ανάγκες της επέμβασης χρειάστηκε να μεταμοσχευτεί λίπος από τη μέση της στα οπίσθια. Αλλά η μεταμόσχευση λίπους σε άλλη περιοχή είναι προβληματική. Το λίπος είναι λίπος όπου και αν βρίσκεται και μεγαλώνει με τον ίδιο τρόπο όπως στο σημείο απ’ όπου αφαιρέθηκε.

Η Kim έχει δύο παιδιά, έχει βάλει βάρος και το έχει χάσει, έχει παχύνει ξανά και το έχει χάσει ξανά. Είναι σαν να φουσκώνεις ένα μπαλόνι και μετά να αφήνεις τον αέρα να φύγει. Δημιουργούνται ραγάδες. Δεν αποτελεί έκπληξη που δείχνει έτσι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.