ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι δεν μπορεί να διορθώσει η κοιλιοπλαστική

Όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες επιλέγουν να προχωρήσουν σε μια κοιλιοπλαστική, προκειμένου να πετύχουν μια σφιχτή, νεανική κοιλιά και μέση «δαχτυλίδι».

Ο αριθμός των κοιλιοπλαστικών αυξάνεται κάθε χρόνο τόσο, που τις καθιστά μία από τις πέντε πιο δημοφιλείς αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αντιμετωπίσει το χαλαρό δέρμα γύρω από το στομάχι που προκαλείται συνήθως από παράγοντες, όπως η ηλικία, η κληρονομικότητα, μια προηγούμενη χειρουργική επέμβαση, η εγκυμοσύνη και η σημαντική απώλεια βάρους. Η διαδικασία της κοιλιοπλαστικής μπορεί να απομακρύνει το ανεπιθύμητο λίπος και συνήθως συνιστάται όταν η δίαιτα και η άσκηση δεν μπορούν να δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε κοιλιοπλαστική θα πρέπει να γνωρίζετε τι μπορεί να διορθώσει και δεν μπορεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τη θεραπεία με ρεαλιστικές προσδοκίες.

Τι μπορεί να πετύχει η κοιλιοπλαστική

Αφαιρεί το επιπλέον λίπος: Αυτή η διαδικασία μπορεί να απομακρύνει το υπερβολικό λίπος της κοιλιάς ή τις λεγόμενες «πιέτες» λίπους. Αν είστε σωστός υποψήφιος για τη θεραπεία, μπορείτε να περιμένετε να πετύχετε μια νέα, επίπεδη κοιλιά, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτότερης μέσης και μιας πιο νεανικής φιγούρας. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και να σας καθοδηγήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αφαιρεί το επιπλέον, χαλαρό δέρμα: Η διαδικασία μπορεί να αντιμετωπίσει το χαλαρό δέρμα, ένα κοινό πρόβλημα σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά στις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Ο περίσσιος δερματικός ιστός αφαιρείται μέσω μιας τομής στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Επιδιορθώνει τους διατεταμένους και τεντωμένους κοιλιακούς μύες: Η εγκυμοσύνη και η μαζική απώλεια βάρους συνήθως προκαλούν διάταση του  κοιλιακού τοιχώματος. Ο χειρουργός θα εκτελέσει μια λεπτομερή αξιολόγηση για να προσδιορίσει εάν η κατάσταση της κοιλιάς σας οφείλεται σε μυϊκή χαλάρωση ή / και λίπος. Μια πλήρης κοιλιοπλαστική που περιλαμβάνει μια τομή από ισχίο σε ισχίο μπορεί να διορθώσει την εκτεταμένη μυϊκή χαλάρωση. Μπορεί επίσης να διορθώσει ουλές και ραγάδες στο τμήμα κάτω από τον αφαλό και να αποκαταστήσει την εμφάνιση.

Ενθαρρύνει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής: Αυτή η διαδικασία ενθαρρύνει τους ασθενείς να δεσμευτούν για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για να διατηρήσουν τη νέα εμφάνισή τους. Η τακτική άσκηση και η υγιεινή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την σμιλεμένη κοιλιά σας.

Παροχή ιατρικών πλεονεκτημάτων: Μία μελέτη διαπίστωσε ότι εκτός από την παροχή αισθητικών ωφελημάτων, μια κοιλιοπλαστική μπορεί να βελτιώσει τον πόνο στην πλάτη και την ακράτεια ούρων, τα δύο συνηθέστερα σωματικά παράπονα των γυναικών. Μπορεί επίσης να μειώσει τους κινδύνους από ιατρικές παθήσεις όπως διαβήτη, μυκητιασικές λοιμώξεις, καρδιακές και ηπατικές νόσους, ακόμα και καρδιακή προσβολή.

Τι δεν μπορεί να διορθώσει η κοιλιοπλαστική

Δεν μπορεί να προσφέρει ένα αθλητικό σώμα ή το λεγόμενο six pack: Ο κύριος στόχος της κοιλιοπλαστικής είναι να μετατρέψει την κοιλιά σε επίπεδη. Αυτή η διαδικασία δεν δημιουργεί μυϊκό τόνο και δεν θα μπορέσει να τονίσει τους κοιλιακούς μύες ή να δώσει εντελώς νέο σώμα.

Δεν είναι δυνατή η αφαίρεση των περισσότερων ραγάδων: Η διαδικασία μπορεί να εξαλείψει μόνο τις ραγάδες από το δέρμα που έχει αποκοπεί. Μια κοιλιοπλαστική δεν μπορεί να αφαιρέσει ραγάδες γύρω από την κοιλιά, τους γοφούς και τους μηρούς. Αυτά τα σημάδια προκαλούνται συνήθως όταν το δέρμα δεν μπορεί να δεχθεί σωστά την απότομη διάταση και το δέρμα σχίζεται σε βαθύ επίπεδο. Ο πλαστικός χειρουργός σας μπορεί να συστήσει άλλες επιλογές για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

Δεν μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος: Η κοιλιοπλαστική δεν είναι μια διαδικασία απώλειας βάρους. Στην πραγματικότητα, οι χειρουργοί συμβουλεύουν τους ασθενείς να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ιδανικό βάρος τους πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Δεν μπορεί να αποτρέψει μελλοντική αύξηση βάρους και εκ νέου διάταση του δέρματος: Η χειρουργική επέμβαση της κοιλιοπλαστικής πρέπει να γίνεται μόνο όταν βρίσκεστε σε σταθερό βάρος καθώς η αύξηση βάρους μετά τη θεραπεία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα. Το λίπος μπορεί να συσσωρευτεί και πάλι γύρω από την κοιλιά αν δεν διατηρήσετε έναν υγιή, ενεργό τρόπο ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.