ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Salma Hayek: Οι πλαστικές που έκανε πριν γίνει (τόσο) διάσημη (pics)

Πανέμορφη στα 52 της, η ηθοποιός Salma Hayek είναι κυριολεκτικά αγέραστη αν δούμε την εξέλιξή της μέσα στα χρόνια.

Μπορεί κακόβουλα σχόλια να αποδίδουν την εμφάνισή της σε πλαστικές και botox, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον η “ανθεκτικότητα” στα σημάδια του χρόνου οφείλεται σε καλά γονίδια. Το γήρας δεν την έχει επηρεάσει, ωστόσο στην αρχή της καριέρας της επενέβη στις εμφάνισή της, κάνοντας δύο χειρουργικές επεμβάσεις που ανέδειξαν την ομορφιά της.

Κατ’ αρχάς οι φήμες για botox είναι μάλλον αβάσιμες. Όταν ρωτήθηκε για αυτό, απέρριψε τους ισχυρισμούς και έχει πει ότι εφαρμόζει μόνο κρέμες και δεν έχει σκεφτεί ποτέ να υποβληθεί σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Προσέθεσε επίσης ότι η γιαγιά της, η οποία ήταν αισθητικός, έκανε πολλές δοκιμές στο δέρμα της, κάτι που νομίζει ότι της απέδωσε!

Μία φήμη όμως που δεν μπορεί να διαψεύσει, όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που την επιβεβαιώνει είναι ότι έχει πειράξει τη μύτη της. Βλέποντας παλιές φωτογραφίες και συγκρίνοντας με την εικόνα της σήμερα, είναι φανερό ότι η μύτη της φαινόταν διαφορετική. Στο παρελθόν, η μύτη της ήταν αρκετά μεγάλη με μεγαλύτερη γέφυρα. Και μετά τη ρινοπλαστική, απέκτησε στενότερη και μικρότερη μύτη.

Η δεύτερη φήμη αφορά το στήθος της. Πάλι οι φωτογραφίες υποδεικνύουν ότι το έκανε πιο μεγάλο και στρογγυλό, με αυξητική στήθους.