ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σε ποια σημεία μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση

Γνωρίζατε ότι η λιποαναρρόφηση εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής στον κόσμο;

Το 2017, περισσότεροι από 246.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες επέλεξαν να υποβληθούν σε λιποαναρρόφηση για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους αισθητικούς τους στόχους.

Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν επιλέξει τη λιποαναρρόφηση στον αγώνα τους ενάντια στο επίμονο τοπικό λίπος που δεν ανταποκρίνεται στη διατροφή και την άσκηση. Ακόμη και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε ένα υγιές εύρος βάρους, είναι ακόμα πιθανό να υπάρχει ένα προβληματικό σημείο με λίπος όπως στην κοιλιά, τους γλουτούς, τα χέρια και τα πόδια. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές περιοχές του σώματος που μπορούν να ανταποκριθούν καλά σε αυτή την αισθητική χειρουργική επέμβαση.

Γλουτοί

Ενώ το λίπος στους γλουτούς είναι συχνά επιθυμητό, η περίσσεια λίπους που αφαιρείται μπορεί να βοηθήσει να ελαχιστοποιηθούν κάποιες αντιαισθητικές διακυμάνσεις, ώστε να κάνετε το σχήμα να φαίνεται πιο αναλογικό.

Λαβές αγάπης ή «σωσίβιο»

Η μέση και οι πλευρές, συχνά αποκαλούμενες “λαβές αγάπης”, είναι εξαιρετικά κοινές περιοχές για λιποαναρρόφηση. Για πολλούς ασθενείς, η απαλλαγή από τις λαβές αγάπης και η επίτευξη των περιγραμμάτων που επιθυμούν μέσω της διατροφής και της άσκησης από μόνη της μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η λιποαναρρόφηση εδώ μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να δουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά όταν έχουν κανονική έως εξαιρετική ελαστικότητα του δέρματος.

Μπράτσα

Το «μπράτσο νυχτερίδας» είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά είναι ιδιαίτερα συχνό στις γυναίκες καθώς μεγαλώνουν.  Ακόμα κι αν δεν είστε υπέρβαροι, είναι πιθανό να έχετε χαλάρωση και πλεόνασμα λίπους στο εσωτερικό του μπράτσου, λόγω έλλειψης μυϊκού τόνου. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνετε και να σφίξετε την περιοχή για πιο νεανική εμφάνιση.

Κοιλιά

Οι πλαστικοί χειρουργοί διαιρούν συχνά την κοιλιακή χώρα σε “άνω” και “κατώ” περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν ξεχωριστά. Η κατώτερη περιοχή είναι η πιο δημοφιλής για λιποαναρρόφηση. Η επάνω περιοχή είναι η περιοχή μεταξύ του αφαλού της κοιλιάς και του θώρακα, η οποία μπορεί επίσης να συντηρήσει επίμονα στρώματα λίπους. Η λιποαναρρόφηση σε αυτές τις περιοχές μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να επιτύχουν ένα λεπτότερο, πιο ομαλό προφίλ.

Ψωμάκια

Για πολλές γυναίκες, εφιάλτης χαρακτηρίζονται οι ποσότητες λίπους που συγκεντρώνονται κοντά στη λεκάνη και δίνουν προβληματική εντύπωση για τη γυναικείας σιλουέτα. Με την λιποαναρρόφηση απομακρύνουν τις υπερβολικές ποσότητες λίπους. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός πιο συγκεκριμένου σχήματος και μπορεί ακόμη και να συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης των γλουτών.

Πλάτη

Η πλάτη δεν είναι ίσως η πρώτη περιοχή που θα σκεφτόσαστε για λιποαναρρόφηση, αλλά η διαδικασία μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματική για τη μείωση του λίπους στο ύψος του σουτιέν. Η λιποαναρρόφηση εδώ μπορεί να συμβάλει σε μια πιο σταθερή και πιο ομαλή εμφάνιση.

Πρόσωπο

Οι ασθενείς που θέλουν να μειώσουν την περίσσεια του λίπους του λαιμού μπορούν επίσης να επιλέξουν τη λιποαναρρόφηση. Επιπλέον, μπορεί να εκτελεστεί παράλληλα με άλλες διαδικασίες, για να σας βοηθήσει να δώσετε στο πρόσωπό σας ένα λεπτότερο, πιο καθορισμένο περίγραμμα.

Μηροί

Υπάρχουν τρία τμήματα των μηρών σας που μπορούν να επωφεληθούν από τη λιποαναρρόφηση και συχνά αντιμετωπίζονται όλοι μαζί. Κατ ‘αρχάς, η λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει στις εξωτερικές πλευρές των μηρών για να βελτιώσει το γενικό σχήμα του ασθενούς. Οι εσωτερικοί μηροί μπορούν επίσης να διαμορφωθούν (για να δώσουν στον ασθενή ένα κενό στο μηρό όταν στέκεται) και ο πρόσθιος μηρός, μπορεί εξίσου να διαμορφωθεί για να δώσει στους γλουτούς μια πιο σταθερή και πιο καθορισμένη εμφάνιση.

Στήθος

Αν και οι γυναίκες μπορούν να υποβληθούν σε λιποαναρρόφηση στήθους/ μαστού, αυτό είναι πιο κοινό για τους άνδρες. Οι άνδρες που μπορεί να πάσχουν από γυναικομαστία ή ηλικιωμένοι άνδρες που μπορεί να έχουν υποστεί απώλεια μυϊκής μάζας μπορούν να εξετάσουν  την λιποαναρρόφηση ως επιλογή για να απομακρύνουν το υπερβολικό, ανεπιθύμητο λίπος.

Γάμπες, γόνατα

Λιγότερο συχνή είναι η λιποαναρρόφηση στο κάτω μέρος του ποδιού, αλλά η αναμόρφωση του κάτω άκρου μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα αναλογικό, λεπτότερο προφίλ.

Επιλέξτε πλαστικό χειρουργό με πιστοποίηση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που οι υποψήφιοι ασθενείς με λιποαναρρόφηση μπορούν να κάνουν είναι να επιλέξουν έναν πλαστικό χειρουργό με πιστοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.